GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TWEEDE LEVERING! TOPITM WINTER 2017

27 september 2017

Stoer Sportief

De eerste levering van TOPitm zal jullie vast niet zijn ontgaan… wat is het een prachtcollectie! Onze review van twee sets uit de eerste levering lees je hier nog even terug. En vandaag is het zover… de tweede levering van dit hippe merk gaat de winkels in en is online beschikbaar! Een prachtige aanvulling op de eerste levering! Vorige week liet TOPitm zelf al een sneak zien van het rode thema: warm rode strepen, een rode plissé rok, een heerlijk zachte rode tuniekjurk en andere items met rode accenten. Wij laten deze ochtend, naast enkele rode items, ook het andere thema uit de tweede levering zien… Kijk je mee?

De herfst is nu echt begonnen… en daar past het TOPitm suèdine jurkje en rokje perfect bij. Wat een mooie warme tint en soepel vallende stof! Door het te combineren met een zwart/witte streep maak je de outfit stoer en sportief tegelijk. Ik hou ervan! De gestreepte klokjurk is één van mijn persoonlijke favorieten..  of de sweatpants met een heerlijk zacht shirt of misschien toch de grijze tuniekjurk…. De eerste levering maakte kiezen al bijna niet mogelijk… maar nu is het echt niet te doen. Het fijne is dat veel items uit de eerdere levering zich makkelijk laten combineren met de nieuwe items. Thuis maak je elke keer weer een nieuwe combinatie!

TOPitm behoort tot onze favoriete merken. Ik zeg bewust ‘ons’ want ook dochter Bente haalt het zelf vaak uit de kast. TOPitm maakt namelijk gebruik van fijne, zachte stoffen en is daardoor zeer comfortabel. De items zijn altijd voorzien van mooie details en ook daar ben ik dan weer gevoelig voor.

Wij zijn heel benieuwd… waar ga jij voor vandaag? Ik zelf ben er nog niet uit..  ik ga nog even rustig naar alle foto’s kijken! Klik hier om direct naar de TOPitm webshop te gaan (vanaf 9.00 uur online).Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Wil je me volgen op Instagram, klik dan hier.

 

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

Topitm

Toptim winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like