GIRL NIEUWE COLLECTIE TEENS

Senna in Nik & Nik en Karl Lagerfeld kids

9 februari 2016
Nik&Nik header

EEN STRALENDE SENNA OP HAAR VERJAARDAG

Hoera!! Senna is jarig! 

Vandaag wordt mijn lieve meisje 11 jaar. Elk jaar beleef ik weer de dag dat ze in ons leven kwam en hoe ze ons heeft veranderd. Met een brok in mijn keel denk ik daaraan terug. Wat is de tijd snel gegaan. Maar ondanks dat ik de tijden dat ze klein was soms zo mis, kijk ik met hoop en vertrouwen naar de toekomst. Ik ben enorm trots op die vrolijke, grote meid van mij en ik vraag me vaak af wat voor moois de toekomst haar gaat brengen. En ik prijs mezelf gelukkig dat ik aan de zijlijn toe mag kijken hoe het haar vergaat.

Een verjaardag is natuurlijk een mooie gelegenheid om een nieuwe outfit uit te zoeken. Want niet alleen Senna wordt daar blij van, ik ook! En zoals elk jaar met haar verjaardag zijn we ook nu weer op pad gegaan met zijn tweeën. Die moeder-dochtermomenten, daar geniet ik van. Ze wist al snel welke rok ze wilde hebben, daar was geen twijfel over mogelijk; de zwarte tulen rok van Nik & Nik. Een beetje dramatisch door het tule, en stoer vanwege de zwarte kleur. Ze trok hem aan en we wisten meteen dat dit de perfecte rok voor haar was.

En wat draag je nou op zo’n girly-maar-toch stoere rok? Wij houden van zwart-wit en hadden de Mrs. sweater in off-white van Nik & Nik ook al gespot op hun website. Wat een mooie combi! De sweater kan zomer en winter worden gedragen en past echt overal bij. Je kan ervoor kiezen om jezelf van top tot teen te kleden in hetzelfde merk maar het is ook wel eens leuk om verschillende merken met elkaar te mixen. We zagen dit leuke shirtje van Karl Lagerfeld kids en het staat super op de Nik & Nik rok. Op het witte shirt staat in het zwart het kenmerkende hoofd van ‘Kaiser Karl’ en zijn kat afgebeeld.

Senna laat beide outfits maar wat graag aan jullie zien en wij zijn benieuwd; welke heeft jullie voorkeur?

Shop hier de Nik & Nik collectie en Karl Lagerfeld kids collectie.

De foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets

Mrs. sweaterNik & Nik rok en sweater Mrs.Mrs. sweaterNik & Nik rok en Karl Lagerfeld kids shirtKarl Lagerfeld kids shirtNik & Nik rok en Karl Lagerfeld kids shirt

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply