Barbara BUDGET

Koningsspelen en Koningsdag is oranje

1 april 2018
Koningsspelen

Koningsspelen en natuurlijk met Koningsdag gaan we weer massaal voor oranje! Ook rood, wit, blauw mag niet ontbreken. Ik heb geweldige budget items gespot en ik weet zeker dat er iets voor je bij zit! Ik krijg in ieder geval helemaal de feestkriebels.

Elke Koningsspelen en -dag is natuurlijk een feestje en daar hoort ook oranje kleding bij. Speciaal hiervoor is dit jurkje (zie hierboven) ontworpen. Hij heeft een ronde hals en korte, omgevouwen mouwen. Op de voorkant staat een print van een gouden kroon met tekst. In de taille heb je een drawstring met de kleuren van Nederlandse vlag! Nou, wat willen we nog meer! Echt een ontzettend leuk detail en nog functioneel ook, want het zit direct heel mooi. Ook om het prijsje hoef je het niet te laten. Je portemonnee wordt hier heel blij van.

Ook een geweldig tule rokje en twee shirts zitten in de collectie. Ik werd hier nog enthousiaster van. Hieronder zie je namelijk mijn combi!

Dit (basic) shirt met bronzen kroontjes erop is voor deze twee dagen leuk, maar straks ook echt perfect te combineren met andere items uit de kast. In combinatie met het oranje tule rokje is het natuurlijk op en top feest. Het rokje heeft een zachte katoenen onderrok, zodat de tule mooi blijft zitten en het niet kriebelt. Ook hier hebben we rood, wit en blauw als detail en wel in de taille. De elastische band is een toffe frisse twist.

Wil je nu all the way in het oranje dan ga je natuurlijk voor het oranje shirt en maak je er zo een feestelijke bonte boel van!

Shoppen doe je bij HEMA

Jurkjetule rokjeoranje shirtgebroken wit shirt

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s en ook krijg je een kijkje in mijn leven.
  • Meer blogs lees je hier terug

Koningsspelen


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply