BUDGET GIRL Jolanda

Mix and Match met budget slippers!

12 mei 2017
0 header

Style je outfit af….

Eerder lieten we jullie al slippertjes met vrolijke printjes zien van Hema. Tijdens een rondje winkelcentrum liep ik tegen onderstaande slippers aan. Te leuk om te laten liggen! Maar toen moest ik kiezen… dat viel niet mee… Ik had met elk slippertje al een combinatie-idee in mijn hoofd, want ik ben een echt ‘setjesmens’. Dus ik besloot om niet te kiezen en drie paar mee naar huis te nemen. Voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen. Ze kosten slechts €1,49 per paar! Waar moet ik heen, hoor ik je denken? Nou, naar Wibra! Naast deze drie modellen, zijn er nog meer printjes waar je uit kunt kiezen. Ook voor jongens en papa’s en mama’s zijn er fantastische modellen. De slippertjes die ik gekozen heb, zijn verkrijgbaar in maat 28 t/m 35.  Hieronder laat ik 3 mix and match setjes zien maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Waar ga jij voor? Set 1, 2 of 3?

Combinatie 1:

Deze witte skinny jeans is favoriet geworden bij ons jurkenmeisje. Dat wil toch wat zeggen! De broek draagt heerlijk soepel en heeft leuke girly details. Je leest het blog over deze jeans hier nog even terug. Het hemd is van Indian Blue jeans. Matchen de slippers niet helemaal geweldig?

 

 

 

Combinatie 2:

Bij het zien van deze jungle slippers, had ik direct het kleurrijke Waaaw-setje in gedachte. Kennen jullie het nog uit een eerdere review? Bij het dragen van de slippers zie je rondom de voetjes een klein beetje van de print en dat matcht heerlijk met de Afrika print van het Waaaw shirt!

 

 

 

Combinatie 3:

Ik dacht dat we altijd kleur nodig hadden bij onze blonde dochter…  maar tijdens een KIEstone review bleek dat niet zo te zijn. Ook lichte tinten, zoals in de set hieronder kan ze prima hebben. Zeker na een paar goede zonnestralen. We zijn blij met deze bijpassende slippers!

 

 

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply