BOY BUDGET OOTD

Als ik een jongen zou hebben…

2 oktober 2016

WAT ZOU IK DAN KIEZEN?!

Een tijdje geleden heb je kunnen lezen hoe onze, Shopaholiek, Katja wegdroomde van haar blonde dochter met groene ogen en een losse knot op haar hoofd. Zij ging shoppen en had een stoer meisje gecreëerd met een roze touch! Haar blog lees je hier. Ik kon er mij eigenlijk helemaal in vinden. Ik heb tenslotte drie meiden, twee blonde, met soms slordige knotten;) en één brunette met grote bruine bambi ogen. Al is roze hier geen touch, maar ruimschoots aanwezig;)

Ook ik moest eraan geloven en wegdromen bij die ene zoon, waarvan ik me nu maar moeilijk kan voorstellen dat ik die zou hebben. Ik ben tenslotte al zeven jaar een echte meisjesmoeder. Desalniettemin kan ik best day-dreamen en dan zie ik een harstikke stoer ventje voor me en niet zoals wij altijd tegen de meisjes zeggen: “huilen is voor jongens;)” Oeps, sorry boys-moeders! Nee, deze kerel is een ruwe bolster met een blanke pit. Hij is een blonde kanjer met wild haar, zeker niet te kort. Het liefst juist wat langer, I love it! Hij zou, vaak thuis komen met de zoveelste kapotte of vieze kleren, want voetballen, door de modder banjeren en boompje klimmen is elke dag de normaalste zaak van de wereld. Hij zou zeuren over een game die hij absoluut moet hebben en die smartphone is ook een absolute must! Boven alles zou hij super lief zijn voor z’n moeder. Dat is toch altijd zo met zonen?

Dan komen we natuurlijk bij z’n outfit. Wat zou hij dan voor kleding dragen…..Ik heb een beeld voor ogen, waarin mijn zoon ’s morgens op z’n iets te grote fiets naar school gaat. Het is herfst, koud en een tikkeltje donker….

Allereerst viel deze helder blauwe broek mij direct op! Wat een leuke kleur! Hup, die stop ik in mijn winkelmandje. Het shirt met de tekst “who needs sleep” Is toch ook echt van nu. Ik zie overal teksten op shirts, dus mijn zoon draagt dat vast ook. Een wit t-shirt doe ik er dan wel onder. Dat staat verzorgd en lekker fris met dat witte boordje eronderuit. De Adidas sneakers zijn ook favoriet bij mijn dochters, dus die heeft mijn zoon natuurlijk ook. Ik heb gekozen voor het basis model. Wit met blauwe strepen, maar ik zag ook hele gave allover blauwe voorbij komen. Nu bedenk ik me wel dat dit natuurlijk totaal niet handig is voor een banjerende zoon, maar goed, ik vind het wel gaaf!

De jas had ik ook snel gespot: mooi bordeaux met capuchon. Die capuchon is bij mij altijd een must voor de winter. De grijze beany vind ik gewoon erg stoer en daar zie ik mijn zoon ook wel mee aan de eettafel zitten. Nee, die doet hij niet meer af, want dan is zijn haar natuurlijk niet meer om aan te zien, aldus mijn zoon;) Zijn speelgoed auto is nog steeds zijn alles. Hiermee staat hij op en gaat hij mee naar bed. Ach, wat schattig!….En nu? Nu is het verhaaltje uit!

Wat nu helemaal relaxed is, dat je deze items vanuit je luie stoel online kunt shoppen bij één en dezelfde webshop. Hoe makkelijk is het om een complete winteroutfit te shoppen;) Ziet er iets voor je zoon bij? Kijk dan bij de OTTO voor deze items en natuurlijk voor nog veel meer, want het assortiment is eindeloos!

  1. Longsleeve
  2. Witte T-shirts
  3. Muts
  4. Speelgoed auto
  5. Winterjas
  6. Vest
  7. Sjaal
  8. Fiets
  9. Broek
  10. Adidas sneakers

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply