BUDGET Mandy

Gestreepte midi-dress >> BUDGET <<

17 mei 2018
Name it budget

In de zomer kun je nooit genoeg jurkjes hebben. Het is handig, je bent snel aangekleed en het draagt lekker luchtig als het warm is. Mini en maxi, er hangt volop variatie bij Senna in de kast. Met dit exemplaar hebben wij vandaag ongetwijfeld weer een superleuke budgettopper voor je!

Deze midi-dress mag je niet missen! De medium lengte is draagbaar en het is praktisch. Casual en zelfs ideaal om aan te doen op een warme zomerdag naar school. Tijdens het fietsen blijft alles namelijk netjes op zijn plaats zitten. Tja en het dessin, steeds weer vallen wij voor streepjes. Een streepje is nooit uit de mode, maar dit seizoen is het hotter dan hot. Hou je niet van streepjes, dan is er ook een effen variant.

De jurk van Name it is verkrijgbaar in de kleuren, rood, blauw en grijs. Een leuk detail aan de achterkant is de gedraaide racerback. Het jurkje is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 152 en kost € 10,99. Bij mijn dochter is het rood gestreepte exemplaar favoriet. Voor welke kleur ga jij?

Info:

Het jurkje valt ruim. Senna is 1.57 m. en draagt de jurk in maat 140. Omdat 140 beter aansluit bij haar smalle lichaam en de jurk vrij lang valt past deze maat beter bij haar.

De jurk shop je onder andere hier bij Kixx Online.

De foto’s zijn gemaakt voor de webshop van Wildstore.

Name itName itName itName it


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marjo 18 mei 2018 at 10:42

    Leuk is die he wij hebben hem in rood en blauw

  • Leave a Reply