BOY Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

MAPS OF THE WORLD – REVIEW

26 maart 2018
header2

BABYFACE VOORJAAR/ZOMER ’18

De meeste jongens zijn echte avonturiers. En daar speelt Babyface perfect op in met hun nieuwe collectie. De komende tijd zullen we daarom veel laten zien van dit merk op Shopaholiek. We trappen vandaag af met een hele mooie en stoere set uit de toddler collectie. 

Babyface brengt ieder siezoen twee collecties uit, vol met mooie en comfortabele kleding. Telkens komen ze weer met nieuwe en hippe prints en teksten en dat allemaal gecombineerd met prachtige kleuren. Alle items creëren daarom ‘The Smile in your Mind’. Voor de eerste review kozen we een set uit de februari levering. Deze staat volledig in het thema “Maps of the World” en dat zie je maar al te goed terug! We kozen daarom ook een mooie, waterrijke omgeving uit om de foto’s te maken. Past er perfect bij, nietwaar?

Sepp draagt een neon oranje shirt met een allover print van een wereldkaart. De Map of the World dus. In deze print zie je veel leuke details terug met specifieke kenmerken van de landen. De kleur viel ons meteen op. Ik ben sowieso fan van Neon kleuren in de zomer. De stof is zacht en soepel en valt mooi aangesloten. Verder draagt Sepp een jeans in artist wash. Deze heeft een perfecte pasvorm waardoor deze ideaal is voor mijn ondernemende zoon. De stof is stevig maar soepel en kan zeker tegen een stootje. De broek is bovenin verstelbaar.

De set van Sepp is afgemaakt met de perfect bijpassende sneakers van Braqeez. Binnenkort komen deze schoenen nog eens uitgebreid langs.

FACTS:

  • Sepp is 114 cm en draagt de jeans en het shirt in maat 116. Het valt goed op maat.
  • De toddlercollectie van Babyface gaat van maat 68 t/m 116
  • Alle items uit de collectie zijn prachtig met elkaar te combineren.
  • De collectie van Babyface heeft een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
  • Babyface heeft ook een newborncollectie voor de allerkleinsten in maat 50 t/m 68.

SHOPPEN:

BroekShirt

Op de website van Babyface kun je de hele collectie bekijken en o.a alle online verkooppunten vinden.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

babyfaceBabyfaceBabyfacebabyfacebabyfacebabyfacebabyfacebabyface

sponsored-post


Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply