GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK PREVIEW! TOPITM SPRING/SUMMER 2018

13 februari 2018
0

Hello Spring…

Vanavond is het zover…  we laten je een complete set zien van het hippe TOPitm, een collectie waarvan je de eerste levering donderdag kunt shoppen in de winkels en online. Het is een collectie waar ik en veel volgers heel erg naar uitzien! TOPitm is altijd net even anders qua stijl, kleur en print en maakt het daardoor heel uniek. En de stoffen dragen uiterst comfortabel waardoor onze dochter het vaak zelf uit de kast haalt. En dat is ook niet onbelangrijk. Kijken jullie mee?

Het is altijd spannend wat er in de bus valt als review set. Soms bepaal je het samen met het merk of shop en soms is het een verrassing. Eigenlijk is de verrassing het leukst. Het is dan misschien niet de set die je zelf in eerste instantie had gekozen maar hierdoor kom je wel in aanraking met een andere dan je vaste stijl en dat is vaak heel verfrissend. Ik ben al vaak positief verrast. Vrijdagmiddag maakten Bente en ik het TOPitm pakketje samen open. Oh spannend…  ik kan daar zo blij van worden…  Bente pakt als eerste de legging want die springt er uit. Hij is offwhite en heeft een donkerblauw sportief streepmotief en is verder bedrukt met zwaluwen. Dat spreekt ons ‘dierenmeisje’ wel aan! Op de voorzijde zit nog een rood geborduurde zwaluw, wat een leuk detail! De donkerblauwe mouwloze jurk is van een zachte katoen en heeft een lichte V-hals die wordt geaccentueerd door romantische ruches. In de taille zit een gevlochten koord met vrolijke flosjes. Voor de warmere dagen laten we de legging in de kast en kiezen we voor de kniekousen. Ook hier weer dat leuke rode accent! Een prachtige outfit, zoals we van TOPitm gewend zijn! Ik kan niet wachten om het te gaan passen…

Bente is 131 cm lang en ik heb gemerkt dat dat qua kleding een hele lastige lengte is. Ze valt precies tussen de gangbare maten in. Per merk en model moet ik dus echt twee maten passen. De ene keer zit ik nog op 122/128 en de andere keer op 134/140. TOPitm valt niet klein dit seizoen dus er werd mij 122/128 geadviseerd (voor de jurk en legging) en dat past ook heel mooi. Zelf hou ik ook wel van een beetje pittig. De jurk in maat 122/128 is 64 cm lang. De jurk sluit mooi aan rond de borst en taille en heeft een zwierend rokje wat helemaal past bij de romantische bovenkant.  Met een legging en een jasje kan de set al snel gedragen worden! Wat mij betreft schakelen we dan ook spoedig over op de voorjaarsmodus!

Donderdag a.s. ligt TOPitm in de winkel en kun je online shoppen! Ik zit klaar om 9.00 uur. Jij ook?

www.topitm.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm zomer 2018

Wat een heerlijke set qua stijl en pasvorm!

 

Topitm zomer 2018

Romantische ruches, wij houden ervan!

 

Topitm zomer 2018

Wat een leuk detail net boven de knie!

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

* sponsored post

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply TOPitm spring / summer 2018 | Shopaholiek 14 februari 2018 at 22:49

    […] […]

  • Leave a Reply