Anouk KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Pink & Panther a perfect match

12 februari 2018

BENTHE IN LIKE FLO ZOMERCOLLECTIE 2018

via Kixx Online

Wat is het weer genieten geblazen met al die prachtige nieuwe collecties! Afgelopen week werd de eerste levering van de Like Flo zomercollectie 2018 gelanceerd en het was direct een dikke hit! Benthe laat jullie vandaag haar favoriete set zien. Lees je mee?

De Outfit: Pink meets Panther

De eerste levering van de Like Flo zomercollectie kenmerkt zich door lichtroze, armygreen, bruin en fuchsia aangevuld met een prachtige panterprint en shiny items. Benthe en ik kozen voor het enige shortje in deze levering in een prachtig gemêleerd lichtroze kleurstelling. De zwart/witte biesjes met fringes geven een mooi contrast. Je dochter kan het broekje eventueel aansnoeren met het crèmekleurige taillekoord waar subtiel een gouddraadje doorheen geweven is. Het shortje is te combineren met vrijwel alle bovenstukken uit de collectie. Kies voor een shirt in hetzelfde lichtroze en je dochter heeft optisch een jumpsuit aan. Ook de diverse shiny jackets staan natuurlijk super! Als een soort moeder en dochter Veerkamp was onze voorkeur al snel duidelijk. Wij gingen voor het panter shirtje. Voor ons de perfecte match!

Het wat dikkere shirtje met allover monochrome panterprint heeft als leuk detail de zwarte broderie afwerking bovenaan. Het breekt de print en geeft het shirtje een girly effect. Ook dit shirt is te mixen & matchen met diverse andere items uit de collectie. Wat dacht je van dit duo-roze zwierrokje of deze capri sweatpants.

We zijn heel benieuwd naar jouw favorieten uit deze Like Flo zomercollectie en we zijn gek op aan-foto’s, show je ze op Facebook?

Wist je dat?

… Like Flo ook een collectie speciaal voor de kleine dametjes heeft? Deze collectie gaat van maat 74 tot en met 92 en shop je hier.

… Flo goed op maat valt? Benthe van 121 centimeter draagt maat 128 van de set én van het jurkje dat we ook niet konden weerstaan (scroll naar onder voor een foto ;-)).

… De boys niet worden vergeten? De Like Flo zomercollectie voor de jongens volgt snel, dus stay tuned!

Mix & match tips

  • Beide items zijn uitermate goed te combineren en zijn dus echt een aanvulling op elke meisjes garderobe. Combineer het shirt eens stoer met een skinny jeans of het shortje (in juli) op en top zomers met een crossband tanktop.
  • Kniekousen! Helaas deze keer niet bij Flo zelf in de collectie, maar deze kousen van Little Miss Juliette matchen ook mooi.
  • Een spijkerjack is altijd een goed idee, de keuze is reuze zou ik zeggen, bekijk dit blog van Hanneke maar eens.

Shoppen doe je natuurlijk bij Kixx Online! Wanneer je voor 20.00 uur bestelt, heb je de bestelling de volgende dag al gratis (vanaf een bestelling van €49,-) in huis! Ook betaal je tijdelijk geen retourkosten.

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Meer lezen?

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

like flo zomercollectie

Vanaf het moment dat wij de foto van naamgenootje Bente in dít jurkje zagen, waren wij verkocht. Het jurkje is gemaakt van glanzend satijn en heeft een grijs tricot achterpand. Benthe draagt ook dit jurkje in maat 128.

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply