Anouk GIRL KIDS FASHION

Deze musthave moet je gezien hebben!

17 mei 2018
jump

JUMP FOR JOY!

Jump-suit, alleen de naam klinkt al gezellig vind je niet? Een pak om in te springen en lekker vrij in te bewegen, welk kind wil dat nou niet?

De jumpsuit die Norah jullie vandaag laat zien is gemaakt van een heerlijk luchtig stofje en perfect voor de zomerse dagen die er dit weekend weer aan komen. Hij sluit met een rij knoopjes en heeft een elastieken band in de taille  waardoor hij superlekker zit bij je meisje. De girly gouden allover print en broderie details op diverse punten zorgen voor een meisjesachtige look.

Het fijne van een jumpsuit vind ik dat je niet moeilijk hoeft te doen, pakje aan en je dochter is gelijk helemaal klaar en fashionable. Het is tenslotte een broekje en bovenstuk in 1! Een veelgehoorde opmerking is of ‘het wel handig is bij het toiletbezoek’, nou ook dat gaat prima bij deze mooie jump van LE BIG. Knoopjes los en het pak kan zo naar beneden worden getrokken.

Op de frissere dagen combineren we de zeeblauwe jumpsuit met een kobaltblauw gebreid vestje, eveneens van het hippe LE BIG.

Norah draagt de gehele outfit in maat 110/116, zij is zo’n 105 cm lang.

Accessoires

Bij LE BIG mag je de accessoires nooit vergeten en ook deze keer maken ze de beachlook helemaal compleet! De gave pilotenbril zocht Norah zelf uit en wat staat het lekker eigenwijs! Het tasje met fringes gaat natuurlijk gebruikt worden om schelpen in te verzamelen, dat lijkt me duidelijk ;-).

Combitips

  • Draag er eens kniekousen onder voor een sportief effect.
  • Een spijkerjasje staat er supertof bij!
  • Norahs sandalen zijn van Gioseppo, maar ook een sneaker geeft een mooie look.
  • De jumpsuit is er ook in zomers geel.

Shoppen: jumpsuit, vestje, zonnebril, tas

Meer lezen:

Kom je me gezellig volgen op Instagram? Je vindt me via @anouk_klaassen.

jump

jump

jump

jump

jump

jump

jump

jump

sponsored-post


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply