Anouk KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

Chaos and Order zomercollectie 2018

20 februari 2018
Chaos and Order zomercollectie 2018

HAVE A COLORFULL SUMMER WITH CHAOS AND ORDER

Momenteel zitten we middenin het uitkomen van alle nieuwe zomercollecties. De kasten van mijn kinderen worden langzaam maar zeker gevuld met de meest kleurrijke en hippe items uit al die nieuwe collecties. Het warme weer laat nog even op zich wachten, maar dat mag de pret niet drukken. Een collectie waar wij Shopaholieks en veel van onze volgers altijd reikhalzend naar uitkijken is die van Chaos and Order en ook dit seizoen is ons wachten beloond met weer een te gekke collectie girls- en boysoutfits!

GIRLS

Wat mij bij het bekijken van de meisjescollectie direct opvalt zijn de kleuren. De frisse combi van grijs en roze zal menig meisje prachtig staan. Koraal met antraciet is een andere verrassende kleurstelling die wat retro invloeden heeft, ik hou ervan! Ook het echte Chaos rood en navy is van de partij. In de collectie vind je veel jurkjes die je naar hartenlust kunt combineren met een legging of een vestje. Mijn absolute topper is het vestje ‘Vanity’, een stoere look, maar door de kusjesprint ook lekker girly tegelijk. Ook bij Chaos and Order vind je de ruches trend terug, maar dan wel in Chaos stijl, kijk maar eens naar dit te gekke jurkje!

BOYS

De jongenscollectie heeft mijn hart direct gestolen. Ook al gaat Thije al een beetje richting de tienerleeftijd, in de zomer is hij gelukkig nog wel te porren voor kleurrijke outfits. En die heeft Chaos genoeg! Het fijne aan hun korte broeken vind ik de geweldig mooie pasvorm, het draagcomfort en het feit dat ze als nieuw blijven, hoe vaak je ze ook wast. Dat geldt overigens voor alle kleding van Chaos and Order. Alle shorts zijn te combineren met diverse shirts, longsleeves, polo’s en vesten.

Ik heb mijn keuze al gemaakt en zal je die binnenkort op Shopaholiek laten zien! Ik ben heel benieuwd wat jullie favorieten uit deze collectie zijn! Laat je het ons weten?

De Chaos and Order zomercollectie 2018 shop je via hun eigen website. Bestel vandaag voor 16.00 uur en je hebt het morgen al in huis!

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

Chaos and Order zomercollectie 2018

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply