Anouk OOTD

Beach outfit of the day!

19 juni 2017
beach

A BEACH LOOK FOR BOYS & GIRLS

Nog even en dan is het zomervakantie… ik tel de dagen soms af kan ik je vertellen. Heerlijk ’to the beach’ om te relaxen en even helemaal niet op de tijd te hoeven letten, wie wil dat nou niet?

Bij een stranddag hoort natuurlijk ook een strandoutfit, ik stelde een outfit samen voor zowel zoon Thije als dochter Benthe bij Esprit. Op de site van Esprit kun je leuke items en accessoires voor je kids scoren, maar ook voor jezelf en zelfs voor je man.  En als je dan toch bezig bent check dan ook gelijk de Home-afdeling: erg leuk. Ik was zelf erg gecharmeerd van het behang. Ja, zelfs dat staat op de site. Echt de moeite waard! Mocht je toevallig nog een leuk behangetje nodig hebben kijk dan zeker even. Maar goed.. we gingen naar het strand, niet behangen….. 🙂

A BEACH OUTFIT FOR THE BOYS

Tja, wat neem je mee naar het strand? Naast een handdoek en zonnebrand is dat voor de boys uiteraard een zwembroek. Ik stop er eentje extra in de tas, voor als we wat gaan eten en hij even een droge zwembroek aan wil trekken. Daarbij een luchtig t-shirt, die uiteraard uitgaat zodra we ’the beach’ in het vizier hebben. Slippers en een zonnebril en baseballcap tegen de zon en zoonlief is er helemaal klaar voor!

A BEACH OUTFIT FOR THE GIRLS

Meiden kunnen zich qua beachwear helemaal uitleven. Wordt het een bikini of een badpak? Benthe trekt een van beiden thuis vast aan en de ander gaat mee in de tas. Wederom voor als we wat gaan eten en haar zwemkleding nog niet droog is. Jurkje eroverheen en slippers aan en Benthe is beachproof! Oh en vergeet die zonnebril natuurlijk niet, de ogen kunnen wel wat extra bescherming gebruiken. En het staat natuurlijk ook gewoon über-cool ;-). Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat jullie je ook goed in moeten smeren op het strand!

Shoppen

Alle items shop je bij Esprit.

Uiteraard ging ik zelf ook in stijl mee naar het strand. Mijn outfit vind je hier op de website van ShopaholiekMama.

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram, hier plaats ik regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere blogs lees je hier.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mama goes to the beach! - ShopaholiekMama 20 juni 2017 at 12:35

    […] het strand. Voor de oudste twee stelde ik ook een beach outfit samen. Hoe dat eruit ziet, zie je hier op de website van […]

  • Leave a Reply