NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Sproet & Sprout winter 2017

17 juli 2017
Sproet & Sprout

Well, shake it up, baby, now shake it up, baby. Sproet & Sprout, Sproet & Sprout.

Terwijl de mussen van het dak vallen trappen wij het nieuwe kledingseizoen af met een klein uniek pareltje van een collectie. En wel de wintercollectie van het eigenwijze unisex label Sproet & Sproet. Ik hoop nog op een hele lange zomer, maar zo’n nieuwe collectie bekijken en soms ook al wat kopen vind ik toch wel heel leuk. Voor dit merk kun je terecht bij onze inspirerende spotlightshop Kids Department.

De Sproet & Sprout collectie is uitgevoerd in de rustige monochrome kleuren zwart, wit en grijs. De opvallende printjes maken elk item toch weer tot een feestje. De bliksemschichtprint komt in meerdere kledingstukken terug, waarbij bliksem Mickey Mouse* er voor mij echt uitspringt. Op deze manier is een “Disney” print toch echt super cool in plaats van super fout. Ook de gebreide, geblokte trui met de tekst nope vind ik prachtig en zo toepasselijk voor kleine eigenwijsjes. Op het blousejurkje bezaaid met kusjes in combinatie met het lange vest ben ik gewoon verliefd. Deze set mag er ook wel in mijn maat komen, of in ieder geval in Lindes maat. Dat laatste is gelukkig bijna mogelijk, vanaf zomer 2018 breidt Sproet & Sprout uit tot en met maat 134/140. Deze mooie wintercollectie wordt geleverd tot en met maat 116.

Sproet & Sprout haalt de inspiratie voor haar ontwerpen uit kinderen zelf. En dan met name uit hun prachtige, unieke imperfecties. De onweerstaanbare sproetjes op een neusje, de wilde krullen op het hoofd of het schattige spleetje tussen de tanden. Die imperfecties maken ons tot wie wij zijn, uniek, mooi en interessant. Dit vertalen ze naar hun designs die niet gepolijst en gelikt zijn, maar op het randje, avontuurlijk en grappig. Net als de kleine deugnieten die de kleding dragen. En dankzij de kwaliteit kan dit keer op keer op keer.

*De “Mickey” capsule is vanaf 4 augustus verkrijgbaar.

Shoppen doe je hier

Sproet & Sprout Sproet & Sprout Sproet & Sprout Sproet & Sprout Sproet & Sprout

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply