GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Ninni Vi Wintercollectie 2017 / 2018

21 augustus 2017
ninni vi wintercollectie 2017

HAVE A FABULOUS WINTER IN NINNI VI

Nog 3 nachtjes slapen en dan is het zover, dan barst de Ninni Vi gekte weer los… De hoogste tijd dus voor de Shopaholiek sneak review van dit seizoen. De Ninni Vi Wintercollectie 2017 / 2018 is wederom prachtig, heeft verrassende twists, maar blijft op en top zichzelf. Benthe laat jullie vanavond een sporty sweatjurk zien, lees je mee?

Op Instagram en Facebook zag ik de laatste week al diverse NV sneaks voorbij komen en mijn wishlist wordt alsmaar langer en langer. Dat er dit seizoen weer genoeg leuks tussen zit is mij in ieder geval wel duidelijk. Dat wordt dus weer stressen donderdagochtend, want met twee dochters die beiden een beetje tussen de maten in vallen, wil ik natuurlijk niet misgrijpen. Enfin, jullie kennen het waarschijnlijk wel ;-).

Toen dit jurkje op de mat viel, waren we direct blij verrast. Het jurkje is zoals we kennen van Ninni Vi comfy, trendy en natuurlijk sporty. De vlekkenprint is vernieuwend en geeft een army twist aan de jurk, lekker stoer, ik hou er van. De jurk heeft een prachtige slanke pasvorm met daarbij nog ruim voldoende bewegingsvrijheid voor je dochter. De zeegroene jurk met gele accenten (oa een prachtige zachte letter A) is er eentje voor elk seizoen. Zoals je op de foto’s kunt zien is hij nu al perfect te dragen met een mooie kniekous eronder en in de winter is een legging natuurlijk een must. De Ninni Vi legging is gemaakt van prachtig glanzend materiaal en heeft een gele bies aan de zijkant waardoor hij weer op en top matcht met het jurkje.

Om de outfit echt af te maken, combineren wij hem met de hippe grijze NV laarsjes. Deze komen ook uit de Ninni Vi wintercollectie 2017 / 2018 en zijn nu al te koop, de storelocator kun je vinden op de site van Ninni Vi.

Maar goed, wat de echte Ninni Vi fan natuurlijk wil weten… welke maat moet ik donderdag als een gek in mijn mandje gooien? Daarom heb ik voor jullie de jurk in zowel maat 110/116 als in maat 122/128 opgemeten. Benthe is ongeveer 118 cm lang en valt er dus eigenlijk een beetje tussenin. Wij besloten voor de kleinste maat te gaan, deze zat verreweg het mooiste bij haar.

Meten is weten!

  • Jurkje maat 110/116: lengte middenachter 63 cm, oksel tot oksel 32 cm.
  • Jurkje maat 122/128: lengte middenachter 68 cm, oksel tot oksel 34+ cm.
  • De legging en kousen zou ik niet te klein aanschaffen, wanneer je twijfelt tussen twee maten, kun je het beste voor de grootste gaan.
  • De schoenen vallen mooi op maat, je kunt de draagmaat van je dochter aanhouden.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, wij tellen de dagen in ieder geval af tot donderdag!

Waar shop je de Ninni Vi wintercollectie 2017 / 2018

Ninni Vi is vanaf donderdagochtend 24 augustus 09.00 uur onder andere te shoppen bij Woods, Kixx Online en natuurlijk via Ninni Vi. We zijn benieuwd waar jouw keuze op valt!

Natuurlijk is dit niet enige wat Shopaholiek jullie deze week laat zien, ook de Mortenz-boys krijgen een prachtige sneak review! Daarnaast kan ik je verklappen dat er nog twee hele leuke winacties aankomen, dus blijf Shopaholiek volgen!

Blogger Anouk

Wat was het leuk om deze Sneak review te mogen maken! Op mijn Instagram-account @anouk_klaassen vind je nog meer foto’s. Mijn andere blogs kun je hier nalezen.

Ninni Vi Wintercollectie 2017

Ninni Vi wintercollectie 2017

Ninni Vi wintercollectie 2017

ninni vi wintercollectie 2017

ninni vi wintercollectie 2017

ninni vi wintercollectie 2017

ninni vi wintercollectie 2017

ninni vi wintercollectie 2017sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply