GIRL TIPS

Sale bij Kids Department

25 juni 2017
Sale bij Kids Department

SOFT PINK AND GREY IS BEAUTIFUL

Nog vier weken en de zomervakantie begint. Wij horen bij regio noord en we zijn dus als laatste aan de beurt. Misschien is het voor jou en je kids de zomervakantie al dichterbij. Lekker genieten van je familie en het mooie weer of dat nu thuis is of op vakantie. Heerlijk vooruitzicht toch. Ook is het een mooie tijd om lekker te genieten van prachtige zomerkleding en natuurlijk koop je die nu bij onze spotlightshop Kids Department met fijne korting. Ik zet vandaag wat mooie soft pink en grey items op een rij omdat ik dat een prachtige kleurencombi vind, maar ze hebben uiteraard nog veel meer moois in de sale. Denk aan merken als Mini Rodini, Scotch en Molo. Klik op de dik gedrukte woorden om bij het item in de shop te komen.

Barts strandhoedje (1)

Een strandhoed is voor mij een onmisbare accessoire in de zomer. Het hoofd van je kind wordt beschermd tegen de zon en het staat onwijs leuk. Deze van Barts heeft een te gekke gestipte band, wat de hoed een echte eyecather maakt.

Little 10 Days beachdress (2)

Dit roze gestreepte jurkje van Little 10 Days vind ik in haar eenvoud zo stijlvol. Deze dress moet heerlijk dragen en vraagt gewoon om een dagje zon, zee en strand.

Soft Gallery jurk (3)

Soft Gallery is één van mijn favo merken. Origineel, heel draagbaar en prachtige ontwerpen. Neem nou dit jurkje, de kleur, het model, de print…what’s not to love? Een ander, letterlijk dotje van een, Soft Gallery jurkje zie je hier en natuurlijk is deze ook in de sale nu.

FRNKY’S jurk (4)

Op nummertje vier nog een jurkje en wat voor één. Dit zachtroze exemplaar met een zwierige rok is uitermate geschikt voor dromerige meisjes. En bewaar hem dan voordat je hem vaker gaat dragen eerst voor dat ene feestje. Hij is trouwens van FRNKY’S, kende jij dat merk al? Ik niet en daarom hou ik zou van Kids Department, ze weten mij te verrassen.

Soft Gallery bikini (5)

Ik kon het niet laten nog een item van Soft Gallery in deze collage te verwerken. Het werd deze bikini in een prachtige kleurstelling en met een geweldige fantasieprint.

Miss Ruby Tuesday top (6)

Streepjes en een roezel langs de mouwen en toch super makkelijk te combineren. Basic met mooie details, dat is deze gave top van Miss Ruby Tuesday.

Barts sjaal (7)

Accessoires geven een outfit net dat beetje extra. Ik kies bij een kinderoutfit het liefst één mooie accessoire, zeker niet te veel in ieder geval. Deze sjaal van Barts is super geschikt to spice up a outfit.

Miss Ruby Tuesday jumpsuit (8)

Wat een plaatje deze jumpsuit, stijl hem af met een simpel shirtje en een paar gave kniekousen en je dochter steelt de show.

Ik ben heel benieuwd, welk nummertje is jouw favoriet?

Alle Kids Department sale items zien? Klik dan hier.

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply