Anouk BOY REVIEWS

WILD van deze zwembroek!

5 juni 2017
HEADER

WILD Beachwear

Oh wat baalde ik in de meivakantie van het koude en natte weer, maar gelukkig maakte het Hemelvaartsweekend alles goed. Op zulke warme dagen lopen mijn kinderen het liefst de hele dag in badkleding en spetteren en spatteren in en om de tuin of bij een zwemvijver. Voor Thije hét moment om zijn nieuwe zwembroek uit te testen.

Die test was direct geslaagd. Wat een tof broekje is dit! WILD kennen we natuurlijk allemaal van de adembenemende fotoprints op shirts, jurkjes, rokjes en sweaters, maar de badkleding mag zeker niet vergeten worden. Aukje liet jullie eerder al een prachtig badpak zien en nu is het dus de beurt aan de boys. De zwembroek is gemaakt van sneldrogend materiaal, waardoor het niet de hele tijd aan de huid blijft kleven. Het kortere model zien we dit seizoen veel terug en staat lekker fris. Met het koordje kun je de zwemshort eventueel wat strakker aantrekken wanneer je zoon wat smaller is. Maar alles draait natuurlijk om de print. De paarse leguanenprint op deze zwemshort Surfy Iguana zal iedere jongen geweldig vinden. Thije in ieder geval wel en ik ben het helemaal met hem eens.

Met deze short kun je chillen, schatten zoeken, flaneren over het strand en natuurlijk ook gewoon lekker zwemmen. De kleding van WILD wordt altijd duurzaam geproduceerd en ook deze zwembroek is gemaakt met hart voor mens en milieu. WILD bestaat sinds 2006 en de collectie is uitgegroeid tot een complete garderobe voor jongens en meisjes met een herkenbare uitstraling, met de natuur als inspiratiebron.

Facts

  • De zwembroek valt op maat. Thije draagt maat 134/140 bij zo’n 138 cm.
  • De andere zwemshorts zijn ook zeker het bekijken waard!
  • De zwemshort is voorzien van een mesh stof binnenbroekje.

Ben je ook fan van WILD en wil je graag op de hoogte blijven, volg ze dan op Facebook en Instagram.

Shoppen doe je hier.

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram. Mijn andere blogs lees je hier.

 

zwembroek

zwembroek

zwembroek

zwembroek

zwembroek

zwembroek

zwembroek

zwembroek

sponsored-post


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply