BOY REVIEWS

London is Calling……

4 oktober 2017

Let’s go to London baby! Het hele herfst/winter thema van het Nederlandse merk MOODSTREET staat in het teken van een city-trip door London! Met grote letters staan er diverse teksten gedrukt op de nieuwe sweater die Benja op de foto’s draagt. Het was voor mij natuurlijk een feestje dat ik samen met hem deze prachtige kleding mocht laten zien, speciaal voor de Shopaholiek lezers.

Moodstreet is speciaal bedoeld voor alle kinderen die nieuwsgierig zijn naar het onbekende en van avontuur houden. De kleding is kwalitatief goed en kan prima tegen een stootje. Moodstreet is er voor jongens en meisjes in de maten 68 t/m 164. Van newborn tot mini boys en girls en voor de grote boys en girls. Iedere categorie heeft zijn eigen collectie.

Ik hield mijn eigen city-trip en koos een straatje bij ons om de hoek om te fotograferen. Een straat waar prachtige oude huisjes staan, omringd met kastanjebomen. Benja had nog nooit kastanjes gezien en je ziet dus ook aan de vreugde op zijn gezicht wat een happening dit was. Wanneer ik buiten fotografeer zijn de foto’s altijd spontaan en dit levert in ons geval de meest leuke plaatjes op. De prachtige jas die hij hier draagt uit de boyscollectie, kwam volledig tot zijn recht. Het waaide namelijk hard, maar door de heerlijke zachte voering van teddy stof, kwam de wind er absoluut niet doorheen. De mouwen hebben elastische boorden, dus ook daar kreeg de wind geen toegang. Op de linkerborst staat ‘that’s Awesome’ en terecht! Want deze jas is ook Awesome!

De sweater die Benja draagt uit de boys collectie, heeft een all-over print. Deze bestaat uit allemaal leuke Engelse tekstjes, koptelefoons, cijfers, platenspelers, auto’s en nog veel meer leuke plaatjes. De boorden van de sweater zijn net als bij de jas elastisch en ik vind het model mooi vallen. Je hebt namelijk ook wel eens sweaters die ontzettend uit model raken, maar daar is bij deze geen sprake van. In dezelfde serie bestaat er ook een sweatpants. Die is trouwens ook supertof!

Het broekje dat Benja draagt komt uit de collectie voor de miniboys. Benja draagt namelijk maat 92 en zodoende had ik een ruime keuze. Zowel de miniboys als de grote boys collectie passen hem qua maat. Door de denim kleur heeft het broekje de looks van een stoere jeans, terwijl het broekje van katoen is! Dat komt door een speciale behandeling waardoor het broekje een vintage uitstraling heeft gekregen. Bij de taille zit een elastische boord met aantrekkoord. De achterkant is voorzien van twee kleine sierzakken.

Voor als het even geen ‘sweater weather’ is, kan ik de set nog afwisselen met een shirt met lange mouwen. En hiervoor koos ik een shirt in cool orange met dezelfde vintage behandeling als de broek. Op de voorkant staat een afbeelding van een hond en dat vindt Benja natuurlijk helemaal geweldig.

Even alle Facts op een rijtje:

  • Het valt mooi op maat, dus hou gewoon de kledingmaat van je kind aan, die hij/zij draagt.
  • Het shirt met lange mouwen valt iets ruimer dan de sweater, maar een maat kleiner zou te klein worden.
  • Er zijn mooie en zachte materialen gebruikt, waardoor het draagconform en de pasvorm super zijn.

Shoppen

Kom je mij volgen op Instagram? Ik ben te vinden onder talkaboutstyle.nl

Ik ben trouwens ontzettend benieuwd wat jullie van Benja zijn outfit vinden! En of MOODSTREET ook door jouw zoon of dochter met veel plezier gedragen wordt? Laat je een reactie achter onder het blog op Facebook?

Benja outfit
Moodstreet
Moodstreet
Benja kastanje
Benja Longsleeve

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply