Anouk KIDS FASHION PERSONAL

Vriendinnen met dezelfde smaak

27 juli 2016

Mijn vriendin Barbara (jullie wel bekend ;)) en ik hebben regelmatig dezelfde smaak in kleding voor onze dochters. Dit is al jaren zo, we zijn niet anders gewend. Vaak kopen we net even wat anders, zij koopt van een bepaald printje het jurkje, terwijl ik het rokje aanschaf.
Het overleg stadium zijn we allang voorbij, want daar wordt niemand vrolijker van. Als we iets allebei echt leuk vinden, moet niet de een het laten omdat de ander het al heeft. Tja, dan hebben ze maar hetzelfde in de kast liggen, so be it. Met onze uitgebreide garderobes komt het zelden voor dat ze daadwerkelijk hetzelfde dragen op dezelfde dag.

Maar deze dag was dat dus wel het geval, Zonne en Benthe dragen exact dezelfde Br@nd set, dit was niet afgesproken, maar puur toevallig. Allebei kochten we deze items los en hadden het niet perse als set in ons hoofd, maar blijkbaar vonden we het enorm goed matchen die dag. En geweldig dat de meiden het vonden toen ze zagen dat ze hetzelfde gekleed waren, nu waren ze pas echt een ‘tweeling’ aldus de dames.

Ook vorige zomer was het prijs, beiden droegen hetzelfde gele Like Flo shirtje, wat een heerlijke kleur!

metzonne

Ook dit was niet afgesproken…

Ook Thije en zijn neef komen regelmatig tot de ontdekking dat ze iets vergelijkbaars in de kast hebben liggen. Onafhankelijk van elkaar blijken mijn schoonzus en ik hetzelfde te shoppen voor de boys. Ik vind het zelf erg grappig en het leidt vaak tot leuke foto’s 😉

ibiza

Vorig jaar op Ibiza; beiden in hetzelfde geweldige shirt van Scotch & Shrunk. (Benthe’s jurk is van Someone)

collagenick

Ook deze zomer hebben ze weer aardig wat vergelijkbare items in de kast liggen! De shirts van Nik&Nik zijn favoriet bij allebei, de Molo tops zijn echte aanraders op warme dagen.

ananas

Hema is altijd goed moeten we beiden gedacht hebben!

En ook onze Annemarie en haar zus komen vaak tot de ontdekking dezelfde smaak te hebben…

linde

Annemarie en haar zus kopen regelmatig zonder dat ze het hebben afgesproken dezelfde kleding voor hun dochters. Kijk nou hoe leuk de nichtjes zijn in hun Br@nd rokjes!

annemarie

Prachtig getwinde nichtjes!

Komt je dit bekend voor? En vind je dat vervelend of maakt het je niets uit? Reageer onder het Facebookbericht en mocht je een foto hebben, dan vinden we dat alleen maar leuk!

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply