Barbara LOVETHELOOK OOTD

Bobbie draagt een budget cropped jeans

24 mei 2017
budget cropped jeans

BUDGET CROPPED JEANS: Een jeans heeft elke coole girl in haar kast hangen, maar heb je ook al een cropped jeans voor jezelf of je dochter? Loopt je dochter er al überhip bij met een ’te korte’ spijkerbroek?

Voor Bobbie koop ik meestal niet te dure broeken. Ze is dan wel acht, maar nog steeds is het écht een rokjes en jurkjes meisje. Een broek vind ik op z’n tijd echt wel heel cool staan, dus als er weer eens eentje te klein is, ga ik toch heel graag op zoek naar een hippe broek.

En toen kwam ik deze tegen…
Cropped is in, topjes zijn cropped en broeken toevallig ook. Het leuke is dat dit een hele girly-one is! De pompons aan de broekspijpen en wit vind ik gewoon super in de zomer! Zoals ik wel vaker zeg: “De wasmachine is m’n beste vriend!”

Ik heb er een leuk basic kobalt blauw topje bij geshopt voor ook een heel klein prijsje, zodat ik wel een setje heb, maar met alle twee de items kan ik ook perfect mixen en matchen.

Vandaag is de broek in de mix gegaan met een Lola Meis jurkje! Dit geweldige luipaardprint zomerjurkje met spaghettibandjes is één van onze favorieten van deze zomer! Doordat Bobbie er sandaaltjes onder draagt met klosjes is de uitstraling boho-achtig.

Wat vind je van dit stijltje?

Facts

  • Bobbie is 8 jaar en zowel het broekje als het hemdje is maat 128, dus het valt mooi op maat
  • Het jurkje van Lola Meis, is aan de korte kant, dus daarvan heeft ze maat 134
  • In de tailleband van de broek zit verstelbare elastiek om hem mooi in te snoeren. Bobbie heeft er nu geen riem in. Zo zit het net even lekkerder

Budget shoppen doe je hier:

Barbara

budget cropped jeans

budget cropped jeans

budget cropped jeans

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply