Barbara KERST

Merry matching Christmas op de foto

27 december 2017
Merry Matching Christmas

THE MERRY MATCHING CHRISTMAS 2017 is weer voorbij, maar wat hadden jouw kinderen nu aan met Kerst? Is het één dag netjes en Tweede Kerstdag op de bank in pyjama en dvd´tjes kijken of toch elke dag in vol ornaat aan de kerstdish? Wij zijn heel benieuwd, want een fotootje zul je vast wel hebben;)

Sinds Bobbie een zusje heeft wordt er door mij wellustig getwint tijdens de kerstdagen. Desnoods gaan de jurkjes ’s avond na het kerstdiner in de was, zodat ze Tweede Kerstdag opnieuw kunnen stralen. De outfits worden meestal al uit de kast gehaald voor de welberoemde kerstkaart! Die maakte ik meestal, lekker truttig, voor de kerstboom! Ook met het kerstdiner van school worden de jurkjes al aangetrokken. Dit diner maakt elk jaar een gigantische indruk op de meiden. ’s Middags beginnen ze al te jengelen of het half zes is, want ze kunnen niet meer spelen, ze denken alleen nog maar aan de donkere klas en de kaarsjes, die dan branden. De kerstliedjes die na het kerstdiner samen met papa en/of mama gezongen worden, maakt de meeste indruk op mij! Tranen trekkend vind ik dat. (Emotionele muts dat ik ben;)

Vier jaar geleden ben ik echt begonnen met een twinning-christmas. Bobbie en Zonne hadden allebei een engelachtig roomwitte jurk aan met gouden biesjes van Zara. De H&M glitter panty was er toen ook al, dus die ging eronder. Zo leuk om eens een lichte kleur te dragen met Kerst tussen al dat donkere zwart!

Drie jaar geleden droegen de meiden een sparkling taupe kleurige prinsessenjurk met tule, wederom van Zara. Baby Nova was toen ook in beeld en zij had een schattig onschuldig wit jurkje aan van Le Chic.

Twee jaar geleden shopte ik een gouden, ietwat cracelee jurkje met zwart fluwelen bovenlijfje van Tumble ’n Dry. Ook hierin voelden de meisjes zich een prinsesje. Voor kleine Nova heb ik toen een jurkje uit de kast getrokken van tinycottons met een rode maillot. Zo was zij toch in kerststijl en met het zwart matchte ze weer met haar zusjes.

Vorig jaar hadden de dames hun prachtige NONO jurkjes aan. Deze jurkjes zie je terug in de blogs  XMAS-days met NONO part I en II. Bekijk deze maar eens terug (de rode woorden hiervoor). Het is niet echt getwint maar het matcht. Nova droeg toen het roomwitte jurkje, wat Zonne vier jaar geleden aanhad. We schuiven de jurkjes natuurlijk gewoon door! Een beetje nostalgie met Kerst mag best. Kijk maar eens naar deze foto op mijn Instagram! Te schattig toch?

Dit jaar had ik de kerstkaart al klaar met een twinning shirt van Retour. Geen kerstoutfit, maar de christmasfeeling krijg ik hier wel van.

Wij zijn nu een dag na Kerst zo benieuwd naar jouw kerstfoto? Ben je gaan twinnen of juist gaan matchen of allebei? Laat het Shopaholiek weten onder het Facebookbericht dat vinden we zo leuk!

Barbara

  • Kom je mij volgend op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van mijn meiden. Ik zou het super vinden om je daar te spreken!
  • Meer blogs lees je hier terug

 

Kerst Barbara

Merry matching Christmas

kerst-tumble

Merry Matching Christmas

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply