Barbara REVIEWS

Party like a child in BANGBANG CPH

18 november 2017
Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen is begonnen en dat kan uitstekend in BANGBANG CPH. Nova is als een “Duckje” zo stoer en schattig en waant zich in Sinterklaas en kerstsferen. Alles vermengt met dit prachtige merk.

Dit Deense modelabel heeft een voorliefde voor de kinderfantasie, circus en urban streetwear. Het is speels, gedurfd en heeft de absolute designerlooks. Heldere kleuren worden gecombineerd met zwart en wit. Elk item is om in te spelen en met professionele technieken is elk silhouet het neusje van de zalm!

BANGBANG CPH is zo’n eigentijds merk dat je met elk item een geweldige party outfitje kunt creëren. Ook al denk je nu dit is niets voor mij, daag ik je uit even naar Nova te kijken in haar Swan Dress Cobber! Wij maakten er een feestje van met de Christmas crackers, sterrenlichtjes en haar Sintspeldje in. Ja, gewoon alles door elkaar, alles mag en niets moet;)

Natuurlijk vallen de geweldige zwanenhalzen en snavels op, wat de hengsels vormen van haar jurkje. Heb je trouwens haar rug gezien? Geweldig toch, het zijn bijna vleugeltjes.

Toch maakt voor mij het rokje in koper, de zijdeglans en de geweldige belijning m’n liefde compleet! Dit is echt high-end en uniek!  Voor Nova is dit een zachtroze kleur, geen discussie mogelijk, dus zij was sowieso al verkocht;)

Vol verbazing werden de crackers opengetrokken en de lichtjes omgehangen! Lieve Nova voelde zich als een kuikentje in een warm nest. Wat vind jij van dit outfitje? Zie jij je dochter hierin ronddansen?

Facts

  • Nova is 104 cm. en dit is maat 5-6. Dit jurkje valt een maatje kleiner
  • Haar zwarte shirtje is van House Of Jamie en draagt ze in maat 104
  • Haar CarlijnQ maillot is maat 110

Shoppen

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik bijna elke dag een outfitfoto van één van mijn (b)engeltjes en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij. Leuk om je daar te spreken!
  • Meer blogs van mij lees je hier terug
  • Het geweldige Sintspeldje en nog meer partyaccessoires shop je hier bij Lotjes Lokjes

 

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen

Het BANGBANG Party seizoen


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply