Anouk GIRL SPOTLIGHTSHOP

Jurkjesdag!

18 mei 2017
jurkjesdag

HOERA HET IS WEER JURKJESDAG!

via

KienK

Jurkjes kunnen altijd en overal, elke week is het wel een keer jurkjesdag! Of misschien heb je wel een echt meisje-meisje, waardoor het zelfs elke dag jurkjesdag is. Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen en zetten een paar toppers voor jullie op een rijtje. Lees je mee?

  1. Ik ben gek op zomerse afbeeldingen en ‘items’ en iets waardoor ik het ultieme zomergevoel krijg, zijn flamingo’s. Ik word er gewoon vrolijk van. Heb jij dat ook? Dan is deze mintgroene jurk mét flamingo’s wellicht wat voor jouw dochter. Uit ervaring weet ik dat Someone staat voor een fijne kwaliteit tegen een mooie prijs. Je shopt de jurk hier.
  2. Ik vond het dit seizoen heel erg moeilijk kiezen uit de zomercollectie van Mim-Pi, want wat is het mooi! En eigenlijk kan ik nog wel blijven shoppen. Wat dacht je van deze girly jurk met zwaantjes, prachtig toch?
  3. Nog zo’n zomerse eyecatcher is de watermeloen. Birds heeft dat goed begrepen en deze jurk is dan ook een echte musthave dit seizoen.
  4. Weten jullie nog dat ik een tijdje terug niet achter maar voor de camera stond? Dat was even schrikken he ;-). Benthe droeg toen een matching outfit, maar echt twinnen kan natuurlijk ook! Dat doe je met dit te gekke jurkje van Chaos and Order, een van mijn persoonlijke favorieten. (De me & mini-me blog lees je hier terug)
  5. De colour block dress van Deal-75 is opvallend, trendy en dus superhip. Welk meisje (én mama!) wil deze nu niet in de kast hebben hangen? Senna rockt deze jurk helemaal, ze laat het jullie hier zien.
  6. TOPitm weet elk seizoen weer een TOPcollectie neer te zetten. Van deze skaterdress met druppelmotief wordt toch ieder meisje blij?

De jurk die Benthe op de foto draagt, is van het nieuwe merk VESPER.

Meer foto’s van Anouk op Instagram. Andere blogs van Anouk lees je hier.

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melanie 20 mei 2017 at 08:31

    Ik ben gek op flamingo’s. Nr 1 vind ik geweldig. Maar nr 3 ook en nr 5&6. Eigenlijk zijn ze allemaal leuk.

  • Leave a Reply