GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Bente in Ninni Vi: winter 2016/2017

24 augustus 2016
0 header

Net als Shopaholiek collega Anouk ben ik een enorme fan van Ninni Vi. De mooie, zachte stoffen, de kleuren, prachtige details en de sportieve uitstraling passen helemaal bij ons.  Onze dochter Bente heeft een vrij normaal postuur en valt waarschijnlijk dit seizoen tussen twee maten jurkjes in dus wij gaan gewoon passen donderdag! De items zijn ook allemaal even mooi dus kiezen wordt nog een hele klus. Kiezen is sowieso niet mijn sterkste kant (zeker niet als het om Ninni Vi gaat) dus we eindigen vaak met een paar prachtige sets in de kledingkast.

Voor mijn review ga ik voor een set van een shirt, rok en kniekousen. Daar gaat zeker nog een grijze ‘musthave’ Ninni Vi legging bijkomen maar in de nazomer zijn de kniekousen bij haar gebruinde benen nog zo leuk! Bij een lengte van 119 cm kies ik voor maat 122/128. Er zit een flinke dosis roze in de outfit dus dochterlief is helemaal happy met mijn keuze.

En dan valt de envelop voor deze review in de bus….  oh wat is dat toch heerlijk… In het echt is het altijd nog mooier dan op het plaatje. Direct vallen de gouden draden in de tailleband van het rokje en op de mouwen van het shirt me op. Ik hou ervan, mits gedoseerd aanwezig natuurlijk. Het shirt heeft een veelvoud van kleuren in zich maar ze komen samen als een perfect geschreven harmonie. Hoe doen ze toch elk seizoen weer vraag ik me af… En het rokje, wat een gaaf model! Een keer helemaal wat anders. Ik kan niet wachten om het Bente aan te passen… mijn hart gaat er harder van kloppen. De hele set zit perfect. Wat een prachtige halslijn heeft het shirt… En het rokje: het valt niet open, kruipt niet op en ze kan er in rennen en springen. Ja, ik heb een goede keuze gemaakt! En donderdag… om 9.00 uur ben ik er helemaal klaar voor! Succes met kiezen.. het wordt ons weer niet makkelijk gemaakt..

Maatinformatie:
Bente is 119 cm en draagt het shirt en de rok in maat 122/128. Het rokje is iets aan de grote kant in de taille maar het is nog niet gewassen natuurlijk. Misschien passen we donderdag nog even een maatje kleiner om het zeker te weten.

Shoppen:
Ninni Vi ligt donderdag 25 augustus in de stenen winkels en is dan onder andere online te koop bij Amazingkids, Kixx en Kinderkleding-tekoop.

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply