Barbara LOVETHELOOK

MAMA INSPIRATIE: Het groene jurkje van Maison Scotch

2 april 2017
groene jurkje van Maison Scotch

Het is bijna Pasen en daar hoort dit geweldige verfijnde groene jurkje van Maison Scotch bij. Jezelf  verwennen schiet er vast wel eens bij in, maar zijn de paasdagen niet een geweldig excuus om voor jezelf iets nieuws aan te schaffen?

Deze mouwloze jurk  in de kleur Chameleon, heeft mijn hart gestolen. Ik vind het op z’n Hollands gezegd, grasgroen en heeft zo’n prachtige diepe kleur. Waarschijnlijk komt het ook door de fijn ribgebreide stof en de contrasterende zoom met subtiele glittereffecten. De halslijn golft om je heen en de A-lijn van de jurk geeft je een prachtig silhouet.

De schoenen zijn ook écht van dit seizoen. De clogs, muiltjes, instappers, hoe je het noemen wilt, hebben leren franjes en zijn uitgevoerd in een Marokkaanse look. Scotch heeft drie varianten: studs, strepen en deze met borduursels. Elke schoen is een schilderijtje op zich!

De sjaal is zijdezacht en past natuurlijk perfect bij de schoenen en ik vind een luipaardprint altijd zo mooi staan bij groen. De viltenhoed is voor de durfallen onder ons en de echte fashionista zet deze natuurlijk gewoon op. De tas is gemaakt van schapenleer en heeft een metallic coating. Trekkoordjes met kwastjes zorgen dat je tas goed dicht zit. Geweldig tasje voor elk moment van de dag en wat denk je van het festivalseizoen wat eraan komt? Geweldig tasje om mee te nemen en je swingt de pan uit!

De oorbellen hebben een mix van koper en zink. Ze zijn geïnspireerd door Marokkaanse sieraden. Ze maken deze set echt af. Vooral met de Marokkaanse instappers. De lengte van de oorbellen zijn 5 cm.

Het prachtige michael kors horloge is ook het dragen waard. Ik houd bij mijn meiden van sportief en girly en zeker ook voor mezelf. Dit horloge gooit het vrouwelijke zachte zoete overboord en maakt deze outfit direct trendy en een tikkeltje sportief. De glanzende gouden kast en de comfortabele zwart rubber gecoate stalen band zijn rijkelijk en sporty! Met recht een collector’s item en een echt musthave deze lente.

Zo zie je dat je met accessoires een geweldige twist aan je outfit kunt geven en ook een statement kan maken. Een hoed voor de zelfverzekerde dames, de oorbellen, tasjes, sjaal voor onze vrouwelijke kant en het trendy horloge voor de vrouw, die met beide benen op de grond staat. Een vrouw van de wereld, die nooit te laat op haar afspraak komt;) Toch?

Het leuke van deze outfit is dat hier ook een twinning element in zit. Met Pasen kun jij er écht als moeder-dochter uitzien!  Hebben jullie Nova al gezien in haar jurkje? Bekijk dit blog dan maar eens, want het is zo’n leuk outfitje!

Shoppen

Mouwloze ribgebreide jurk

Sjaal met artwork

Instappers met franje

Tas van metallic leer

Michael Kors horloge

Marokaanse oorbellen

Vilten hoed

Barbara

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply