Barbara GIRL KIDS FASHION LOVETHELOOK REVIEWS

NIK and NIK Bobby Dress voor Bobbie

11 augustus 2017
NIK AND NIK Bobbi Dress

Deze rode NIK and NIK Bobby Dress, met ruches, een schootje en een klokkend rokje is een écht Bobbie jurkje! Het mooie en helemaal verrassend is dat dit jurkje ook Bobby(ie) heet. Jammer van die ‘y’ dat begrijp je;)

Deze winter gaan we heel veel rood zien! Als accent bij zwart, antraciet en donkerblauw, maar zeker ook zo knallend als dit; het pure rood.  En laat ik nou zo gek zijn op rood? Jij toevallig ook? Gelukkig is mijn dochter ook een liefhebber, dus dit jurkje past bij haar!

Doordat de mooie stof heerlijk dun is, kan ze hem nu al aan. Fijn fladdert het jurkje langs haar blote benen. Dat zetten we nog even door in onze Hollandse Indian Summer.  Straks in oktober draagt ze haar zwarte fake leather legging eronder en als het nog kouder wordt haar fakefur giletje! Zo kunnen we er het hele seizoen van genieten!

Ook de boots van Bobbie mogen we niet vergeten. Vorige winter gingen we al massaal aan de veterboots en nu gaan we er gewoon mee door! Deze geweldige stappers zijn ook van NIK & NIK en zijn gemaakt van heel soepel leer. De sporty chique stijl is neergezet!

Als laatste heb ik het nog even over de Coca Cola. Ik hoor je denken: ” Hoe oud is dat kind eigenlijk?” Nou, ze is acht en een half en mag van mij nog geen cola drinken, maar moeders vindt het zo stoer staan op de foto. Het bijkomende voordeel is dat Bobbie gek is op prik. Ze stond te juichen dat ze voor nep Cola mocht drinken. Halverwege de shoot merkte ik alleen dat dit dametje het als een young adult toch naar binnen zat te slurpen;) Tja zo moeder, zo dochter zullen we maar zeggen, want ik houd er ook van! Onderons gezegd, dit was dus een eenmalige traktatie;) Nog even doorgroeien Bobbie!

Shoppen
Woods  of natuurlijk bij NIK & NIK

Barbara
Mijn blogs kun je hier teruglezen en volg je mij al op instagram barbara.vanschaik? Daar komt deze rode Bobby Dress zeker ook voorbij en nog veel meer….

NIK AND NIK Bobbi Dress

NIK AND NIK Bobbi Dress

NIK AND NIK Bobbi Dress

NIK AND NIK Bobbi Dress

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply