Mandy NIEUWE COLLECTIE TEENS

Hoera Senna is jarig!

9 februari 2017

Happy Birthday Senna!

Lieve Senna, vandaag precies 12 jaar geleden maakte jij mij mama. Het allermooiste cadeau heb jij mij toen gegeven. Voor jouw komst bestond ons leven voornamelijk uit feesten, vaak (en ongezond) uit eten, fastfood, winkelen en nog eens feesten. We hebben elke club in Nederland en België van binnen gezien en gingen pas naar huis als het licht werd. Wat een verandering bracht jij teweeg! Daar was ons kleine minimeisje dan, zo afhankelijk, zo lief en zoveel om van te houden.

Het lijkt de dag van gisteren dat je je eerste stapjes zette en nu ben je ineens 12 jaar en zit je in groep 8. Een spannende tijd breekt aan, want je gaat binnenkort je keuze maken voor de middelbare school. De musical, het schoolkamp en het eindfeest zijn in zicht. Daarna is je basisschooltijd echt voorbij. Jouw veilige, kleine wereld wordt steeds groter. Een prestatiegerichte wereld waarin heel veel van jou en je leeftijdsgenoten wordt verwacht. Net als ongetwijfeld alle andere moeders hoop ik dat jij sterk in je schoenen zal staan en vooral dat je gelooft in jezelf. Je mag trots zijn op wie je bent. Wat je ook gaat doen in je leven en welk pad je gaat kiezen, wij zijn enorm trots op jou! Fijne dag lieverd.

Liefs, Mama

 

Hoera, vandaag is het feest! Het is Senna’s verjaardag en zij wil jullie graag haar nieuwe jurk laten zien. Ze is zo blij dat ze hem kan dragen vandaag naar school en vanavond op haar feest. Februari is trouwens wel een feestmaand bij Shopaholiek. Een paar dagen geleden was Benthe jarig en zag je haar in deze blog in een paar verschillende verjaardagsoutfits. Over een paar dagen is ook haar grote broer Thije aan de beurt.

Voor deze dag heeft Senna gekozen voor een sporty gestreepte sweaterdress van Nik&Nik. Deze jurk is van de laatste nieuwe levering (met veel Italiaanse invloeden) en heeft de opdruk ‘Pronto’ aan de voorkant. Draag de jurk met een los kraagje en hogere laarzen voor een college look. In het voorjaar is een sneaker leuk, maar nu het zo koud is combineert ze haar sweaterdress met een donkerblauwe panty en gebloemde Chelsea boots. Senna is helemaal klaar voor haar feest!

Tip: Vergeet jij wel eens een verjaardag? Wij hebben sinds kort een geheugesteuntje in het toilet hangen. Op deze site kun je leuke verjaardagskalenders laten drukken. Wij zijn voortaan op tijd met feliciteren 🙂

Informatie:

Senna is 1.50 m. lang en draagt de jurk in maat 12. Hij zit nog een beetje ruim, maar ze heeft deze maat vooral nodig voor haar lengte.

Shoppen:

Deze jurk shop je o.a. bij Nik & Nik

Nik&NikNik&NikNik&Nik

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply