GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW! BRAQEEZ BOOTS

29 september 2017

Braqeez Biker Boots

De afgelopen weken heb ik al lekker geshopt na het uitkomen van de diverse merken! De kledingkast laat een gevarieerd beeld zien…  van sportief Ninni vi, kleurrijk Br@nd tot stoer en glanzend Like Flo met hier en daar een vleugje panter. We hebben al zeker een eigen stijl gevormd door de jaren heen maar daar binnen is nog veel ruimte voor variatie.

Nu we de wintergarderobe van dochterlief zo goed als compleet hebben, komt de vraag, wat voor schoenen/laarzen gaan we daarbij dragen? Voor Shopaholiek mochten wij een paar Braqeez testen! Samen met onze dochter Bente ging ik de collectie door. Vorig jaar zagen we de stoere biker boots al maar toen gingen wij er nog niet in mee. Nu.. moet ik zeggen, zijn we er echt aan gewend geraakt door alle sfeerfoto’s van de nieuwe kledingcollecties. Het valt me niet eens meer op dat er vrij grove laarzen gedragen worden onder girly jurkjes. Het staat juist extra eigenwijs! Maar terug naar onze selectie.. ik liet Bente kiezen. Samen gingen we alle plaatjes langs en haar oog viel op een zwarte veterboot met speelse, subtiele glitter sterren er op. Ik denk dat met name de sterren de doorslag hebben gegeven. Een leuk detail!

Na enkele dagen hadden we de doos in huis.. en in het echt zijn ze nog mooier! Het leer voelt heel soepel en zacht aan. Dit geldt ook voor de lederen voering. Gelukkig is het voetbed uitneembaar. Heel fijn want er zit altijd een lading zand in… Hoe dat er in komt vraag ik me dagelijks af…  dan moet je eigenlijk toch plat in de zandbak liggen met zulke hoge schoenen..  Maar afijn, thuis kunnen we ze goed uitschudden, ook onder het voetbed. Wat ook echt fijn is, is het zachte ‘kussentje’ aan de achterzijde van de enkel. Hierdoor is de schoen heel comfortabel in het dragen. Bijvoorbeeld bij het traplopen en rennen veert de rug lekker mee zonder aan stevigheid te verliezen. Een laatste voordeel is de rits aan de binnenzijde. Hierdoor kan ze zelf de schoen heel snel en makkelijk aan en uit doen, zelfs op gymdagen!

De afgelopen weken zagen jullie onze Braqeez al in diverse reviews van hippe kledingmerken voorbij komen. De veterboot combineert ook zo makkelijk! Ik combineerde de Braqeez bijvoorbeeld bij de jeansjurk van Dutch Dream Denim en bij de army jurk van Waaaw. Klik op het merk om de blogs nog even terug te lezen. Ja, wij zijn blij met onze Braqeez! De set die Bente in deze review draagt is van het merk Like Flo. Ik kocht deze bij onze plaatselijke kidsfashion winkel. Love at first sight!

Shoppen:

  • Bente gaat dit najaar naar maat 33. Die maat hebben we dus ook genomen en past perfect. En natuurlijk is er nog wat groeiruimte.
  • Shop de Braqeez veterboots o.a. hier.
  • Klik hier voor het hele Braqeez assortiment.
  • Ook verliefd geworden op de Like Flo set, die shop je online o.a. hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt me ook volgen op Instagram, klik dan hier.

 

Braqeez winter 2017

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

 

Braqeez winter 2017

* sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply