Anouk NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe collectie: Giga Shoes zomer 2017

6 maart 2017
GIGA

GIGA GAVE SCHOENEN, ONMISBAAR BIJ IEDERE OUTFIT!

GIGA Shoes is een trendy schoenenmerk voor modebewuste kids. De schoenen zijn kwalitatief erg sterk, zitten lekker en zijn natuurlijk prachtig.

Ook deze zomer is GIGA er weer in geslaagd een topcollectie neer te zetten. Voor de meiden zien we veel wit, zilver en roze, maar ook mint komt voorbij. Vernieuwend zijn de ‘croco’ sneakers in wit en lichtroze leer.
De boyscollectie is ook om van te smullen, wat dacht je van deze geweldige schoen type Balu, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. De kleuren wit, kobaltblauw en zwart zijn alom vertegenwoordigd deze zomer, hartstikke stoer en eindeloos te matchen met diverse outfits. Alle GIGA schoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer en hebben een goede pasvorm, het uitneembare voetbed en de flexibele slijtvaste zolen zorgen voor optimaal draagcomfort.

Facts:

  • GIGA is te koop bij de betere schoenenwinkels.
  • Maatrange van 26 tot en met 42.
  • Een uitgebreide collectie sneakers waar je veel kanten mee op kunt.
  • Helder wit overheerst, maar ook roze, mint, zwart en kobalt zijn present.
  • Goede pasvorm, uitneembaar voetbed, slijtvaste zolen.
  • De hippe details zoals geperforeerde gedeeltes, shiny zilver en croco-leer vallen op.

Het was erg moeilijk kiezen, want er is zoveel moois, maar na lang wikken en wegen ben ik eruit welke schoenen het moeten gaan worden voor Thije en Benthe. Norah heeft met haar maat 25 nog net te kleine voetjes. Ook Annemarie heeft haar keuze gemaakt voor Thijs en Linde. Hou Shopaholiek de komende tijd dus goed in de gaten want GIGA zal veelvuldig voorbij komen.
In dat kader gaan we binnenkort ook een prachtige GIVE-AWAY doen met twee paar van bovenstaande schoenen. Welke hoop jij dat het zijn?

Shoppen:
Wil je nu al GIGA schoentjes voor je kind kopen, dan vind je hier alle verkooppunten.

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

GIGA

GIGA

GIGA

GIGA

GIGA

GIGA

GIGA

GIGA

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rian Boogaard 3 april 2017 at 21:35

    Erg leuk gedaan en geschreven!! Ben wel benieuwd welke je gekozen hebt, wij vinden de gouden halfhoge sneakers erg mooi en stoer,lekker weer wat anders!! Prachtige tropische foto’s ook trouwens!!!!

  • Leave a Reply