BOY Hanneke REVIEWS

Review: Sepp in een blouse van Stones and Bones

1 februari 2017

HIER WORDT TOCH ELKE JONGEN BLIJ VAN?!

Inmiddels hebben heel veel merken hun zomercollectie uitgebracht. Je hebt vast, net als ik, al een hoop gaafs voorbij zien komen. Vandaag vertel ik je over een item voor BOYS die je echt gezien móet hebben: een blouse uit de nieuwe collectie van Stones and Bones. Want zeg nou zelf, hier wordt elke jongen toch blij van?!

Stones and Bones is een merk waar ik regelmatig kleding voor de kinderen van koop. Ik hou van de eigenwijze printjes die, zoals ze zelf ook zeggen, geïnspireerd zijn op leefwereld van kinderen. Daarnaast kun je zeker zijn van een goede kwaliteit. De kleding blijft mooi.

Dit keer viel ik als een blok voor de ‘capture – Cars’ blouse. Ik zag de gave print met auto’s en ik wist dat Sepp deze absoluut geweldig zou gaan vinden. Sepp is gek op álles wat met auto’s te maken heeft. En zeg nou zelf, deze print is toch ook geweldig?! Het doet ook een beetje denken aan het merk Bor’z, een merk wat ik absoluut mis!

De blouse is zeker een absolute aanrader voor de smalle boys. Hij valt heel mooi aansluitend. Het shirt wat Sepp er onder draagt is een, door mij ‘gepimpt’ shirt van We fashion (tip!). Omdat de blouse zoveel kleuren heeft, is hij onwijs makkelijk te combineren. En natuurlijk kan hij ook gewoon dicht gedragen worden.

Helaas heb ik deze tot nu toe nog niet in de Nederlandse webshops gezien. Dezelfde blouse met lange mouwen overigens wel, maar in vind die korte mouwen nu juist zo leuk voor de zomer. Waar ik de blouse dan vandaan heb? Ik kwam ‘m tegen op de Belgische webshop Uk & Puck. Deze site staat nu absoluut onder mijn favorieten! Ze verkopen meerdere gave merken en soms nét de items die je hier in Nederland (bijna) niet tegenkomt. Bovendien verzenden ze vanaf een bedrag van €35,- gratis naar Nederland! Ik had mijn bestelling vlot binnen, ze zijn dus ook nog eens heel snel. Zeker een bezoekje waard!

Maatinfo:

Sepp is 106 cm en draagt de blouse in maat 110. Deze valt goed op maat. Maat 104 was voor Sepp te smal geweest.

Shoppen:

De blouse is hier verkrijgbaar op de webshop van Uk & Puck. Wees er snel bij want ik zie dat enkele maten op dit moment uitverkocht zijn!

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier

Stones and BonesStones and BonesStones and BonesStones and BonesStones and BonesStones and BonesStones and BonesStones and Bones

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply