GIRL Jolanda OOTD REVIEWS

REVIEW! TOPITM WINTER 2018

14 november 2018
0 header

Let’s go!

Deze week wisselen zon en regen elkaar af… het is echt herfst. Zolang het niet te nat is, vind ik het een prachtig seizoen. En wat een mooie kleuren om ons heen in de natuur! Ook in de kledingkast houden we van kleur. Elke dag kiezen we samen een heerlijke najaarsoutfit uit de kast. Vandaag wil ik graag één van onze favorieten laten zien! Een prachtige set van TOPITM.  Kijk je mee?

In september kwam de complete levering van het hippe TOPITM uit. Het viel niet mee een keuze te maken want er was zoveel moois. Binnen elk thema zijn er namelijk jurkjes, shirts, sweaters, rokjes, leggings en kniekousen. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. Binnen het thema kun je daarnaast nog kiezen voor een girly zwierend rokje of voor een stoere, sportieve broek! Voor elk type meisje is er de juiste outfit! Maar altijd met die fijne TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen! Dat maakt het zo ontzettend draagbaar. Alleen al voor het draagcomfort pakt onze dochter het zelf vaak uit de kast.

Nu je wat verder in het seizoen bent, heb je beter overzicht op je kledingkast. Wat past nog wel en wat nu echt niet meer? Wat wordt veel gedragen en wat niet? En waar kun je nog wat aanvulling gebruiken? De TOPITM set die we in deze blog showen kun je eindeloos dragen. De outfit is hip, sportief, kleurrijk, een tikkeltje stoer en heel zacht! Wat wil een meisje nog meer?

Bente draagt de top ‘Carina red’. Het is een mooie aansluitende top met boatneck in de kleur rood. Op de voorkant zit een witte puffprint met de tekst “lets go”.  De top valt goed op maat. Bente is 134,5 cm en draagt maat 134/140. Door de carbon finish voelt deze top heerlijk zacht. De boothals is afgebiest met een elastishe tape met streep dessin.

Het rokje ‘Sylvie navy’ met een fijn dotsmotief is een echte eyecatcher. Leuk detail zijn de sportieve badges op de voorkant van het rokje. De band is van een comfortabel rib in streep. Het rokje is gemaakt van een soepele jaquard stof en draagt heerlijk comfortabel. Ook deze draagt Bente in maat 134/140. De legging is merkloos. Maar natuurlijk heeft TOPITM ook diverse leuke leggings in haar collectie. Klik op de link hieronder om de bijpassende legging te zien/shoppen.

TIP: We hebben dit seizoen veel rood en blauw in de kast. Als echte Shopaholiek dragen we daar natuurlijk het liefst bijpassende schoenen bij (en niet haar zwart/grijze boots). Ik shopte een paar  blauwe lak enkellaarsjes. En wat zijn ze leuk! Op de achterzijde zit een mooi rood/wit kleuraccent. Deze schoenen kosten slechts €34,99! Leuk voor de afwisseling! En ze dragen heel fijn volgens dochterlief. Ook belangrijk natuurlijk!

Laat je in de reactie even weten of deze complete outfit ook leuk voor jouw dochter is?

Shoppen: toprokleggingschoenen

Veel shopplezier! www.topitm.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply