Anouk NIEUWE COLLECTIE

Behind the scenes bij Chaos and Order SS17

13 januari 2017
BEHIND THE SCENES...

CHAOS AND ORDER ZOMERCOLLECTIE 2017

Vorige week kwam een van Benthe’s grote dromen uit. Ze mocht voor een dagje een echt model zijn en wel bij het vrolijke merk Chaos and Order, helemaal passend bij mijn kleine stuiterbal. Welk meisje wil dat nou niet? Grote broer Thije showde een aantal seizoenen geleden de wintercollectie van zijn all-time favoriete merk Wild (tja, je wilt bioloog worden of niet ;-)) en zusje Norah stond al eens in een tijdschrift te pronken met haar rode krullen. Maar nu was het toch echt haar beurt, haar dag.

Voor dag en dauw stonden wij op om op tijd op de plaats van de shoot te zijn. Het was best even rijden, maar dat hadden we er natuurlijk voor over. Uiteraard reed moeders nog verkeerd, we misten een afslag in Ommen en het was nog even spannend of we wel op tijd present zouden zijn. Maar alles kwam goed en na een hartelijke ontvangst door het team van Chaos and Order mocht Benthe zich omkleden en plaatsnemen op de kappersstoel. Het enthousiasme en de professionaliteit straalde er vanaf, Benthe voelde zich direct op haar gemak.

Die ochtend waren er in totaal vijf kinderen en ’s middags volgde de volgende shift. Ook de dag ervoor waren al diverse plaatjes geschoten. Er werd ruim de tijd genomen door het team, de kapster en de fotograaf. Diverse zomerse settings maakten de shoot een waar feestje.
Benthe mocht vijf sets laten zien, en wat voor sets! We mogen uiteraard nog niet teveel vertellen, maar het is weer op en top Chaos and Order, heerlijk kleurrijk, mooie stoffen en prints en verrassende details. Uiteraard moest ik ook even gluren bij de jongenscollectie en eigenlijk vond ik die zo mogelijk nog mooier. Echt een collectie voor jong en oud. Ik zie Thije er al helemaal in lopen!
Ook aan de mama’s is gedacht, want dit seizoen is Miss Chaos weer terug! Wat mij betreft een hele goede zet, want de Chaos kleuren passen perfect bij de zon, zee en het strand! Heerlijk hoor, slippertjes eronder en je bent klaar. Is het al zomer?

Na een geweldige ochtend met diverse kapsels (want stiekem vond Benthe dat het aller- allerleukste van alles) keerden wij met een goed gevoel weer huiswaarts. Mijn kleine modelletje was zo onder de indruk dat ze in de auto in slaap viel.

Chaos and Order

De meidencollectie is werkelijk super!

Chaos and Order

De fotograaf stelt de kinderen op hun gemak in deze zomerse setting.

Chaos and Order

Mijn eigen modelletje heeft het goed naar haar zin.

Chaos and Order

Hé bekende schoenen! Kennen jullie ze nog uit Barbara’s blog? Rechtsonderin het topteam van Chaos and Order.

Chaos and Order

Is het al zomer…?

Chaos and Order

Moe maar voldaan

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply