Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

SNEAK! Soft & Jolly winter 2018

20 augustus 2018
soft & jolly winter 2018

JUST NATURAL

Een collectie waar we altijd reikhalzend naar uitkijken bij Shopaholiek is die van Soft & Jolly. Bekend geworden als ‘het zusje’ van Ninni Vi, maar dat niveau zijn ze inmiddels allang ontstegen. Het is een op zichzelf staand prachtig merk met de juiste basics, rustige tinten, zwierige rokken en zachte stoffen voor meisjes van maat 98 tot en met 164. De collectie ligt vanaf 30 augustus in de winkels, maar we laten jullie vandaag alvast een voorproefje zien.

Wij verblijven momenteel een tijdje in Friesland, dus gingen daar op zoek naar een mooie plek om plaatjes te schieten van deze winteroutfit. Gelukkig is Friesland prachtig en staat bol van oude gebouwen, idyllische kerkjes en oude straatjes. Een goede locatie was dus snel gevonden. Even omkleden, haren mooi maken, nieuwe schoenen aan en Benthe was er helemaal klaar voor. Ook al werd het op een gegeven moment nog best warm, de outfit wilde ze – ook na het maken van de foto’s – aan blijven houden. Na een tijdje heb ik haar toch maar gezegd zich om te kleden, want hoe gaaf de set ook is, bij 25 graden werd het me toch wat te gortig. We kunnen er tenslotte nog de hele winter van genieten!

Soft & Jolly winter 2018

De outfit die Benthe draagt bestaat uit een shirtje, rok en legging en valt op door de rustige grijs/antraciete kleurstelling. Het uitlopende rokje heeft een allover print van tijgers, geen tijgerprintje dus, maar afbeeldingen van de tijger zelf. Een leuke twist tussen al het pantergeweld van tegenwoordig. Zoals we van Soft & Jolly gewend zijn, is er veel aandacht besteed aan de details zoals een een glinsterend biesje aan de rechterzijkant. Het shirtje heeft een aansluitende pasvorm en is bezaaid met kleine blokjes, het doet me denken aan pixels. De gedraaide witte V’s versterken het girly effect van het shirtje. Ook hier aan de rechter zijkant een shiny bies, waardoor de set mooi in elkaar overloopt. Voor de winter hoort er natuurlijk een maillot bij, deze gestreepte variant is voetloos (jee, geen afzakkers!) en lekker warm.

Wist je dat?

  • De collectie mooi op maat valt? Benthe (126 cm) draagt maat 122/128 en van de maillot maat 122-140.
  • Soft & Jolly winter 2018 te koop is vanaf 30 augustus?
  • S&J tegenwoordig ook een eigen webshop heeft?
  • Zus en broer Ninni Vi en MortenZ ook al bijna uitkomen…

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

soft & jolly winter 2018

soft & jolly winter 2018

soft & jolly winter 2018

soft & jolly winter 2018

soft & jolly winter 2018

soft & Jolly winter 2018

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like