Anouk OOTD

An urban look for Benthe

2 januari 2017
urban

Jullie kennen ze vast wel, de baggy pants van het urban merk Popupshop. Heerlijk zachte unisex sweatbroeken of leggings met levensechte (dieren)prints.
We hebben er al meerdere in huis gehad, de halve dierentuin heeft in de kast gelegen. Van een panda voor – toen baby – Norah tot een gorilla voor Thije. In de laatste is hij helaas een gat gevallen, maar afgeknipt en omgezoomd doet hij nu dienst als korte broek. Nog steeds even leuk en hip.

Het Deense Popupshop is een echt urban merk zoals dat tegenwoordig heet. Veel items zijn unisex en de collectie kenmerkt zich door basic en tijdloze items. Check ook de zwemkleding even, zo leuk!
Onze all-time favoriet is deze baggy tigerpants. We zijn gewoon hartstikke fan van de print en kleurstelling. De broek is van Thije geweest en nu past Benthe hem (een beetje lang is hij nog wel). Het is heel anders dan de kleding die ik normaal gesproken bij haar gewend ben, maar deze urban look past eigenlijk best goed bij haar. Ik vind het wel leuk zo’n totaal andere style voor de afwisseling.
Zelf moet ze er overigens nog aan wennen. Het zit erg lekker zegt ze, maar ze houdt toch meer van ‘echte meisjeskleding’ zoals ze het zelf noemt. De glitterhaarband geeft een leuke girly twist aan het stoere geheel.

Omdat de broek lekker aanwezig en opvallend is, combineren wij hem hier met een effen zwart basic shirtje van Vingino. Onze broek is dus een ‘oudje’ maar omdat hij zo gewild is, zit hij vrijwel elk seizoen weer in de collectie van Popupshop.

Wat vinden jullie van deze urban look? Is het ook wat voor jouw zoon of dochter?

Shoppen
Je vindt de broek onder andere hier, hier en hier.

urban

urban

urban

urban

Thije zo’n twee jaar geleden.

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply