Anouk NIEUWE COLLECTIE

A sparkling salopetdress voor Norah

25 augustus 2017
salopetdress

SALOPETDRESS, OVERGOOIERJURKJE, TUINROKJE

Of hoe je dit model jurkje ook wilt noemen… Sommige items kun je gewoon niet weerstaan! Dat had ik dus met deze te gekke salopetdress en bijpassende girly longsleeve. Zo schattig, maar tegelijkertijd ook zo stoer, trendy en eindeloos te combineren. Sowieso heb ik een zwak voor dit merk, waarvan de roots in ‘mijn eigen’ kleine stadje liggen.

Het jurkje dat Norah draagt, is zwart met prachtige allover gouden spikkeltjes voor een ultiem sparkling effect. Voorop zit een grote zak waar je dochter al haar schatten in kan verzamelen. Norah daarentegen vond het vooral leuk om haar handen ín de jurk te verstoppen. De kruisbanden op de rug zijn verstelbaar waardoor je er zeker de hele winter mee vooruit kunt. De soepele stretch sweatstof voelt heerlijk zacht en sterk aan. De bijpassende longsleeve is er niet zomaar eentje, de fringles op de schouders zijn super hip en geven de look een eigenwijs meisje-meisje effect. Met de mosterdkleurige legging en stoere boots is de outfit helemaal winterproof!

Maatkeuze

Zelf vind ik het soms lastig dat de meeste merken werken met dubbele maten, een maat 98 is vaak toch even anders dan een maat 104. Daarom ben ik extra blij dat dit merk vanaf nu alleen nog enkele maten heeft, hierdoor valt je kindje nooit meer tussen de maten in. Norah is zo’n 100 cm en draagt maat 104.

Fashionideetjes

  • Een denim bloesje eronder geeft een leuk preppy effect,
  • Een combi met panterprint zie ik ook helemaal voor me…
  • Wil je het jurkje nu al dragen (JA!), doe er dan kniekousjes en een mooie top onder.

Shoppen

Salopetjurk

Longsleeve

Blogger Anouk

Ook ik ben vrijwel dagelijks actief op Instagram en deze foto’s komen daar natuurlijk ook voorbij! Ik zou het leuk vinden als je me volgt ( @anouk_klaassen ). Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier.

salopetdress

salopetdress

salopetdress

salopetdress

salopetdress

salopetdress

salopetdress


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply