Anouk KERST MUSTHAVE

Musthave: De foute kersttrui

20 november 2016

HOHOHO!

De laatste jaren zagen we het al, de kersttrui is weer helemaal hip and happening! En dan bedoel ik niet een gewone normale trui, maar nee, ik bedoel de echte foute kersttrui. De trui die je maffe oom of gekke buurman vroeger droeg en die we Mark Darcy zagen dragen in Bridget Jones Diary. Zo’n trui die zo ontzettend fout is dat ie daardoor juist helemaal geweldig is. De trui is gebreid, vaak in het rood, groen of blauw en met iets enorm kersterigs (is dat een woord?) erop. Denk aan een kerstman, pinguïn, kerstboom of een rendier. Eigenlijk is zo’n trui natuurlijk een knipoog naar het enorm opgedirkt aan het kerstdiner zitten.

Wij kochten de laatste jaren een foute kersttrui bij de Hema, een rode met een rendier erop en mijn beide meiden hebben er veel plezier van gehad. En sssttt… ook voor mezelf ligt er nog steeds eentje in de kast! En laat die morgen nou eens helemaal goed van pas komen! Het is namelijk FOUTE KERSTTRUIENDAG! Ik ben benieuwd hoeveel mensen er daadwerkelijk in zo’n trui naar hun werk, studie of op stap gaan morgen… Laat die foto’s maar komen :-).

Voor Norah gaat dit jaar nog wel een nieuwe trui komen, aangezien die van vorig jaar is nu echt te krap en zulke truien toch wel een beetje mijn guilty pleasure zijn. Ook Thije moet er dit jaar  aan geloven, want ze zijn natuurlijk hartstikke unisex, deze truien.
Gelukkig is er veel keus in geweldige kersttruien. Bij de meeste (budget) warenhuizen (Hema, Hennes, Action, Zeeman, Ter Stal) kun je ze inmiddels al naar hartelust shoppen. Met de gekste prints en soms zelfs met lampjes erop!

Kortom: Wil je een rendier, kerstman, kerstsok of kerstboom, het is er allemaal! Draag je foute trui lekker comfy op een spijkerbroek of juist op een tule rokje, hartstikke leuk en nog feestelijk ook! Een kraagje eronder is ook helemaal trendy en maakt de outfit echt af!

Is de foute kersttrui ook wat voor jullie of vinden jullie het juist helemaal niks? Praat mee op Facebook en leuker nog, show je foute kersttrui-foto’s! Van je kids, maar natuurlijk ook van jezelf of je man in zo’n überfoute trui, want eigenlijk vinden we het natuurlijk zelf ook geweldig!

Shoppen doe je bijvoorbeeld hier:

2

3

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply