EVENT KERST TRAVEL

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

16 december 2017

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden, beleef de magie met de hele familie!

Al weken keken de kinderen er reikhalzend naar uit en gisteravond was het dan eindelijk zover. We gingen met z’n allen naar Disney on Ice presenteert Betoverende werelden! 

Vanwege de verwachte vrijdagmiddagspits vertrokken we al ruim van te voren richting Rotterdam. En dat was maar goed ook, want we haalden het maar op het nippertje! Gelukkig was er nog precies genoeg tijd om een grote zak popcorn te halen en zo zaten we om 19.00 uur klaar voor het Disney spektakel.

Een aantal jaar geleden zijn we ook naar Disney on Ice geweest en de kinderen wisten dat nog precies. Zou het dit keer weer zo’n groot succes zijn? De avond begon met een optreden van de muizen Mickey en Minnie, echte Disney iconen! Ook Donald en Goofy doen vrolijk mee. Mickey vertelt over Andi en zo begint het verhaal van Toy Story. De soldaatjes zetten de mars in en nemen alle toeschouwers al schaatsend mee door het verhaal. Zal het Woody en Barbie lukken al het speelgoed te bevrijden…? Na dit betoverende verhaal is het tijd voor Norahs favoriet! We duiken diep in de zee (compleet met bubbels!) met Prinses Ariël, de kleine zeemeermin die zo graag een mens wil zijn. En wat is ze mooi! De kinderen genieten en kijken en luisteren ademloos naar de prachtige schaatsshow met de welbekende Disney liedjes.

Na een korte pauze gaat de show verder, ditmaal niet op schaatsen maar met auto’s! Takel en Bliksem (Cars) maken zich op voor de race en stunten op de ijsbaan! Voor de kids kan de avond nu al niet meer stuk, maar het mooiste voor de meiden moet nog komen, want wie komt daar aan? Het is Anna en het is feest in Arendelle. Alle bekende karakters komen voorbij, van Kristoff tot Prins Hans en natuurlijk Elsa en mijn persoonlijke favoriet Olaf de sneeuwpop. Elsa betovert het koninkrijk en wauw, we zien echte sneeuw naar beneden komen. Wat is dat gaaf gedaan, de show is tot in de kleinste details uitgewerkt. Wanneer Elsa ‘Let it go’ zingt en een magisch schaatsoptreden weggeeft, is het muisstil in de zaal. Dit was toch wel een van de hoogtepunten van de avond. Als Mickey en Minnie dan ook nog mee dansen in een inmiddels weer zomers Arendelle, is de show ten einde. In de auto genieten de kinderen nog even na, maar vallen dan in slaap… en dromen natuurlijk over Ariël, Olaf en Buzz Lightyear.

Disney on Ice bedankt voor deze geweldige avond uit! Iedereen die kaartjes heeft voor vandaag, morgen of de kerstvakantie wens ik een hele fijne avond! We horen graag wat jij ervan vond!

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden is dit jaar nog te zien op:

Vandaag (16 dec) en morgen (17 dec) – Ahoy Rotterdam

23-26 december 2017 – Jaarbeurs Utrecht

28-30 december 2017 – RAI Amsterdam

Kijk voor meer informatie op: www.DisneyOnIce.nl, er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Wil je ons ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Betoverende Werelden

Grote bak popcorn erbij en we zitten klaar voor de show!

Betoverende Werelden

Betoverende Werelden

Betoverende Werelden

Betoverende Werelden

Betoverende Werelden

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply