GIRL REVIEWS

Winterreview: Benthe in Like Flo

20 augustus 2016

Flo winter 2016/2017

Elk seizoen kijk ik weer reikhalzend uit naar de collecties van Like Flo. Een merk met een uitgebreide collectie heerlijk draagbare kleding voor girls, boys en baby’s.
Enige tijd geleden kwam de girlscollectie ‘Dress Like Flo’ voor deze winter uit met daarin veel navy, grijs en roze afgewerkt met glitters en mooie stoffen als fluweel en zachte teddy. In deze brede collectie vind je, zoals we van Flo gewend zijn, weer veel jurkjes en vestjes, maar ook sweatbroeken en losse combi’s zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar.
Like Flo gaat van maat 92 t/m 164 en is daardoor draagbaar voor zowel de hele kleintjes van een jaar of 2 als de grotere meiden.

Wij kozen voor deze geweldige set bestaande uit een longsleeve, rok, glamlegging en bombervest.
Wat ons allereerst opviel was het heerlijk zachte materiaal. Vooral het vest springt eruit door het fijne fluweel. Dat voelt prettig aan en zit ook nog eens geweldig. De grote ster met pantervacht achterop maakt dit velvet bombervest een echte eyecatcher.

De baseball longsleeve valt mooi slank en is door de combi van lichtroze met navy mouwen lekker fris. De zilverkleurige tekst ‘Hey’ geeft dit heerlijk zachte shirt een speelse uitdrukking. De grijs met navy plooirok is een wat wijder model en daardoor echt girly. Benthe houdt van zwierrokken en dit rokje past dan ook helemaal in haar straatje.

De glamlegging is komend seizoen niet meer weg te denken op het schoolplein. Zoals Jolanda in een eerdere blog al schreef is het zo’n beetje dé musthave van komend winterseizoen. Dit exemplaar is donkergrijs ‘stone’ en vrijwel overal mee te combineren. Hij is gemakkelijk aan en uit te trekken en zit hartstikke fijn aldus mijn dochter.

Benthe’s matleren zwarte boots zijn van een eerdere collectie Nik&Nik.

Maatinformatie:
Benthe is bijna 114 cm en draagt de rok, legging en het shirt in maat 116. Het valt dus netjes op maat. Het vest is maat 128 en is nog wat aan de ruime kant ook al valt hij wat kleiner. Voor een vest vind ik dit persoonlijk niet zo erg en eigenlijk juist wel prettig.

Shoppen:
Bijna de gehele collectie Like Flo is te koop bij Ko&Flo, zijn hebben de meest uitgebreide collectie en de grootste voorraad.

1

2

3

4

5

6

7

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply