GIRL Jolanda OOTD

Wintercollectie in de zomerzon!

4 december 2019
0 header

Waaaw, wat is dat lekker!

Afgelopen herfstvakantie genoten we van een zonnig weekje Ibiza. In de zomer hebben we een roadtrip door Zuid-Engeland gemaakt. Dat het daar gemiddeld 21 graden was, wisten we vooraf en vonden we heerlijk. Maar hoe lekker is het, als je dan in de herfst nog een weekje in 26/27 graden mag vertoeven…

De nieuwe najaarscollecties waren allemaal al uit voor de herfstvakantie en gingen natuurlijk dan ook mee in de koffer. Overdag heb je niet meer nodig dan een bikini maar in de avond wordt het in oktober al wat frisser. Blote benen kan dan nog net maar lange mouwen is wat later op de avond toch wel fijn.

Zo ging ook dit leuke jurkje van WAAAW mee! Perfect voor een avondje uit naar een geweldige beachclub genaamd ‘Amante’ . Noteer dit restaurant overigens zeker als tip mocht je naar Ibiza gaan. De ligging is idyllisch, het eten overheerlijk en de bediening super vriendelijk! Net voor de zon onder ging, keken we even rond op dit bijzondere plekje. Het werd ons al snel duidelijk waarom dit restaurant in veel lijstje in de top 3 staat. Het werd een heerlijke avond!

Deze prachtige jurk van WAAAW dragen we nu wekelijks met een donkerblauwe imitatie-lederen legging. Een paar stoere boots eronder en ze is klaar! De leuke applicatie maakt de outfit helemaal af. Zie de laatste foto hieronder. Bente is 141 cm lang en heeft een smal postuur. Ze draagt de jurk in maat 134/140.

Je shopt deze kleurrijke jurk ‘flare blauw’ hier. Is je maat niet meer voorradig, klik dan hier voor de overige verkoopadressen.

www.waaaw.nl 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

Ook overdag is het hier lekker liggen. Wel even reserveren!

 

Waaaw

Amante, fantastisch toch…

 

Waaaw

En zo dragen we het jurkje in de winter!


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply