GIRL Jolanda

Editors Pick: De december favorieten van Jolanda

3 december 2016

Tussen al het glitter en glamour van deze feestelijke maand, kies ik voor een hippe maar zeer draagbare, comfortabele outfit..  Heerlijk voor een dagje uit in de vakantie, bezoekje aan een kerstmarkt of een frisse boswandeling…

De basis van deze outfit vormt een prachtig jurkje van TOPitm. Het is een mooi aansluitend navy gestreept jurkje. Het heeft een speelse koort applicatie ‘Let’s Rock’ op de voorkant in de kleur bordeaux. Bij dit jurkje krijg je overigens standaard een leuk koortje geleverd. We combineren de jurk met de TOPitm legging in de warme kleur bordeaux. Door de speciale carbonfinish voelt deze legging heerlijk zacht aan. Daar houden we van! De zwarte lak boots zijn van Le Chic. Aan het begin van het winterseizoen had ik mijn twijfels over deze boots… nou, ik zal het maar eerlijk zeggen.. ik vond het niks. Maar door alle leuke aanfoto’s die ik voorbij zag komen en de ervaring tijdens mijn blog over de flower boots van Le Chic ben ik om! Ze zijn top! En ze zitten lekker aldus dochterlief, ook heel belangrijk.

De warme winterjas is van 4funkyflavours. Heerlijk, een vleugje retro..  We maken de outfit af met een grijze driehoek sjaal van Ollie & Flo, een blauwe bloem haaraccessoire van Nosah en een prachtig armbandje (ook Nosah). Het armbandje heeft een hart-bedeltje. Je ziet dit ook terug op de Le Chic schoen. Ik hou wel van dit soort kleine details…

En waar we vandaag naar toe gaan in deze heerlijke outfit? Naar de Intratuin in Duiven… een ware belevenis..  met  draaimolen..  Een gratis uitje…  nou ja…  als er niet teveel kerstballen in je mandje belanden..  Een fijne decembermaand allemaal!

Shopinfo!

De meeste items shop je nu met een leuke korting!

  • Jurk Evelien (TOPitm) shop je o.a. hier
  • Legging Kallo (TOPitm) in bordeaux shop je o.a. hier
  • Winterjas (4funkyflavours) shop je hier
  • Boots (Le Chic) zwart lak, shop je o.a. hier
  • Driehoek sjaal Vera black (Ollie & Flo) shop je hier
  • Het armbandje Sparkle basic (Nosah) shop je hier
  • De blauwe haaraccessoire XXL bloem Pucky (Nosah) shop je hier

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply