GIRL Jolanda

SALE @TOPITM! Dat mag je niet missen!

19 juni 2018

Vul nu voordelig je zomergarderobe aan!

Het is geen geheim dat TOPITM één van onze favoriete merken is. Zijn het de mooie details, de prachtige designs of de ultra zachte, comfortabele stoffen die elke keer de doorslag geven? Voor ons is het de combinatie van deze drie kenmerken! Dochterlief pakt wekelijks een outfit van TOPITM uit de kast. Ook voor haar 7de verjaardag eind mei, koos ze TOPITM als verjaardagsoutfit. Die blog lees je hier nog even terug.

Het hippe TOPITM heeft twee prachtige leveringen uitgebracht voor zomer 2018. De twee collecties zijn heel verschillend van elkaar maar alle items hebben hele leuke details en zijn net even anders dan andere merken. Misschien heb je al een mooie set of meerdere van TOPITM in de kast hangen en anders is dit je kans om het merk te leren kennen want de complete zomer 2018 collectie is nu wel heel voordelig geprijsd! Nog op zoek naar een leuk zomers jurkje, een stoer shirt of een romantische top? Kijk dan zeker even op www.topitm.nl. Klik hier om direct te shoppen! En… gratis verzenden!

Nog voordeliger shoppen? Dat kan! Want vanaf vandaag zijn er ook items uit eerdere collecties verkrijgbaar in de webshop! Voor een klein prijsje shop je nu de mooiste items en geniet je dochter van de comfortabele, zachte stoffen en pasvorm. En ook hier: gratis verzenden!

Waar ga jij voor vandaag? Hieronder laten we ter inspiratie alvast een kleine greep uit de afgeprijsde zomercollectie 2018 zien!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

sale topitm

 

sale topitm

 

sale topitm

 

sale topitm

 

sale topitm

 

sale topitm

 

sale topitm

sale topitm

 

*sponsored post

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply