BOY REVIEWS

BRAQEEZ schoenen, summer 2016

15 mei 2016

DENIM STYLE

Braqeez in een denimjasje. Helemaal van nu, want denim is super hip. In elke kledingcollectie zit denim, en hoe tof is het dat er ook denim bij Braqeez in de schoenencollectie zit voor aankomende zomer! We love denim

De lage veterschoenen van Braqeez zijn denim met leer afgezet. Deze coole schoenen van Braqeez in de kleur jeansblauw, komen uit de zomercollectie. Ze  zijn uitgerust met veters en een ritssluiting aan de binnenkant van de schoen. Dat is super voor de jongens, want die willen hun schoenen altijd snel aan en uit kunnen trekken. Op de voorkant van Braqeez zit een applicatie met de tekst LET THE REBEL OUT en ze hebben een uitneembare lederen binnenzool. Altijd handig als de zandbak er nog in zit, zo klop je de veterschoenen makkelijker uit. De binnenkant is gevoerd met leer en de rubberen zool heeft een anti-slip laag. Kwaliteit is bij Braqeez een absolute must. Deze denim veterschoen van Braqeez heeft zelf slijtage details. Wat Cool!

We hebben de Braqeez denim veterschoen gecombineerd bij Sebastiaan met een zachte jeans met verfspatten erop. De pijpen iets opgerold zodat de schoenen van Braqeez een echte eyecatcher zijn. De lichtblauwe sweater en het jeansjack met patches erop gestreken stylen de stoere look perfect af, want ook de patches zijn een ware hype dit jaar. Je kan ze overal op strijken., maar juist op denim zijn ze erg stoer. Braqeez schoenen heeft een veelzijdige collectie met verschillende stylen, materialen, modellen en printjes. Zowel voor jongens als voor meisjes is het een toffe collectie. De denim veterschoenen van Braqeez zitten heerlijk en comfortabel, en ik kan het weten, want Seb heeft nu al dezelfde schoenmaat als ik. Dat beloofd wat zeg, als hij net zoveel van schoenen houdt als zijn moeder:)

SHOPPEN: BRAQEEZ

KLEDING SEBASTIAAN: JEANS, SWEATER, JEANSJACK, PATCHES

DSC_0340DSC_0347 DSC_0355DSC_0341 DSC_0359 DSC_0371 DSC_0353

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply