GIVE-AWAY Marieke

GIVE AWAY! Video van Sint bestaat 15 jaar!

1 november 2023

Bij jullie allen denk ik inmiddels bekend….de video van Sint! Een fantastische gepersonaliseerde boodschap van de goedheiligman.

Zoals ieder jaar mogen wij ook dit jaar weer een aantal van onze lezers blij maken met een gepersonaliseerde videoboodschap van de Sint! Video van Sint bezorgd al vele jaren een glimlach op het gezicht van zowel jong en oud. Dit jaar weer volledig in een nieuw jasje gestoken, zo zorgen zij ieder jaar weer voor nieuwe suprises!

Nieuw in 2023

Verhaal: Sinterklaas en de Magische Stoomtrein

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Magische stoomtrein. Een reis terug in de tijd waar natuurlijk ook weer vollop wordt gedanst en gefeest.

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen en volwassenen op verschillende leuke manieren in de video getoond en verteld Sinterklaas allerlei weetjes over hen uit het Grote Boek. Je kunt maarliefst 10 personen toevoegen, en per persoon kun je 4 tot 6 onderwerpen toevoegen waarover verteld gaat worden. Tel daar dan nog de leuke foto’s die tussendoor getoond worden bij op en je hebt gegarandeerd succes! Indien gewenst kun je zelfs de verstopplek van de cadeautjes laten verklappen door Sint.

Dit jaar bestaat Video van Sint maar liefst 15 jaar, en daarom mogen wij dit keer niet 2 maar 3 mensen blij maken met een gepersonaliseerde videoboodschap! Dus lijkt het jou leuk om deze te winnen laat dan hieronder even een berichtje achter, en tagg diegene die dit niet mogen missen!

Volgende week maken we de 3 winaars bekend op ons platform !

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Priscilla 3 november 2023 at 19:17

    Wow wat super leuk! Ik win dit zooo graag voor mijn drie dochters 🙂

  • Leave a Reply