Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Comfy Winter!

21 november 2022

Niets is fijner dan Comfy Wear aldus onze kids! En zeker nu de dagen wat frisser worden liefst altijd en overal in een heerlijke warme comfortabele outfit!

Zoals deze stoere variant van Retour Jeans! Zoals we van dit hippe merk gewend zijn combineren zij de heerlijke stoffen met stoere, hippe prints en kleuren! En voor onze tiener hoeven die prints niet meer te opzichtig te zijn maar een paar toffe details worden altijd enorm gewaardeerd!

De leuke combinatie van de kleuren zwart, lichtgrijs en neon oranje accenten maken het stoer en speels tegelijk! De toffe Anorak Hoodie Zeke heeft een Capuchon en een halve ritssluiting…heel handig voor over het altijd heilige “gestylde” kapsel van onze tiener! Leuke details op de mouw en op de achterzijde.

Hier gecombineerd met jogg Cas, een sportieve joggingbroek uit de wintercollectie van met een breed elastiek en een aansnoerkoord in de taille. De broek heeft zakken met ritssluiting aan de zijkant en een fake zak aan de achterkant. Ook hier zijn weer die leuke neon details terug te vinden.

Natuurlijk zijn er met deze set weer zoveel leuke combinaties mogelijk, zoals de Anorak op een toffe jeans! Of de jogg met longsleeve Kevin en een lekker borgvest zoals de Gildo. En Uiteraard dragen wij over deze set weer deze heerlijk combinatie van Vestjas met Bodywarmer.

Let’s get Comfy and Cosy! Hopelijk hebben wij jullie weer wat mogen inspireren!

Maatinfo: Sil draagt alles maat 11/12 bij een lengte van 150cm.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply