Marieke TIPS

TIP: Aquafun! Hoe leuk is dit dagje uit!

26 februari 2022

Yes!!! Het kan weer….een dagje uit met de kids! Hier hebben ze zo enorm naar uitgekeken, stond al lang op de planning maar kon vanwege alle geldende maatregelen steeds geen doorgang vinden. En het was TE leuk, dus wilden wij deze tip heel erg graag met jullie delen!

Het zwembad Aquafun/ Sportiom in den Bosch heeft al een poosje terug een gehele metamorfose gehad, en een bezoekje stond hier dan ook hoog op de wishlist! Dus een enorm grote verassing voor de kids toen ik de eerst volgende studiedag zonder geldende maatregelen een dagje uit boekte !

Na wat speurwerk op de site, bleken ze nog veel meer leuks in petto te hebben, want er was o.a. ook een indoor golf en bowling. Dus besloot ik er maar een complete feestdag van te maken, golfen zwemmen en bowlen…en pannenkoeken toe!

Komt ie.. Hole-in-one! Super leuke activiteit in de mini-golf met spectaculaire verlichting en de leukste holes! Even oefenen hoor, maar pret gegarandeerd! Super spectaculair zo’n Glow in the Dark , en de lachspieren worden direct getraind want wat geeft dat een grappig beeld, jezelf in black-light!

Strike or Spare! Fantastische Bowlingbaan ” in Tha House!” En kids-proof want ze hebben leuke dierenfiguren welke de kinderen helpen hun Strike or Spare te maken! Sil en Lizze waren super fanatiek…en moeders moest helaas toegeven dat de kinderen echt een stukje beter waren! Sil won het spel!

Pannekoekenrestaurant Kluts verzorgt de hongerige maagjes na het zwemmen! Heerlijke pannenkoeken, of een lekker burger met patat is “The key to succes” na afloop van al die toffe glijbanen en wildwater-routes. Pannenkoek Puinhoop kozen onze kids….een lekker naturel Pannenkoek welke ze zelf konden versieren met Jam, Chocopasta, Marshmallows of hagelslag! Wat een feestje!

Aquafun…Urenlang waterpret! Recreatief zwemmen kan nergens beter dan in dit gethematiseerde zwemparadijs AquaFun. Roetsj van de snelle glijbanen, deze vind je nergens anders in de buurt! Ook voor de kleintjes is AquaFun fantastisch, zij kunnen zich heerlijk vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin! Let wel op, kids zonder zwemdiploma dienen ten alle tijden onder begeleiding te zijn van een volwassenen! Hier wordt heel goed op gelet door de vele “lifeguards”.

Wij wensen jullie enorm veel plezier wanneer jullie gaan! Hier vragen ze al weer wanneer we nog eens kunnen !

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op onze socials, dan vind je ons hier!

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply