Marieke SPOTLIGHTSHOP

Super Snelle Service: schattigebabykleertjes.nl

13 april 2021

In deze tijden van thuis online shoppen en het maken van winkelafspraken, waarin we al we iets nodig hebben het toch wel graag snel geholpen willen worden willen wij van Shopaholiek graag een tip met jullie delen; Schattigebabykleertjes.nl

 

Schattigebabykleertjes.nl is een webshop met de meest hippe merken baby en kinderkleding en een supersnelle service ! Ik shopte onlangs online tussen de bedrijven door,  met het bijzonder mooie voorjaarsweer in het vooruitzicht, en plaatste mijn bestelling tegen middernacht. En de volgende dag werd alles netjes bij me thuis bezorgd…nou als dat geen service is!!!

Ik heb nog altijd de draai van het winkelen op afspraak niet zo gevonden…het idee dat ik in een heel kort tijdbestek alles moet vinden wat ik nodig heb vind ik niet prettig. Buiten dat voel ik me toch een soort van verplicht om aan te kopen, terwijl ik juist het snuffelen ook zo mis. Dus voor mij is online shoppen nog altijd de beste oplossing tot dusver! Heerlijk op mijn gemak, wanneer het mij uitkomt…iets niet goed dan stuur ik het retour zonder problemen.

Schattigebabykleertjes.nl is al jaren een van onze shopadressen! Leuk merken en een goede service, en superrrrrrr snel! Ik denk dat ze daar zelfs s’nachts doorwerken want toen ik onlangs een bestelling plaatste voor Lizze, tegen middernacht,  had ik het desondanks de volgende dag in huis….ja ik kan er niets aan doen maar ik hou er van!

Een stoer jurkje van Moodstreet in Neon roze, een super gave jumpsuit en zomers setje van KOKO NOKO  en een heel gaaf jurkje van B-Nosy met bijpassende scrunchie. Helaas vielen de jurkjes nogal kort dus deze mochten zonder problemen retour. We kregen een nieuwe shopcode en hiervoor gaan we binnenkort wat anders uitzoeken!

Service vind ik uitermate belangrijk, zeker in deze bijzondere tijd! De consument wil de ondernemer uitermate graag steunen, maar ik vind het zelf dan ook wel altijd prettig wanneer ik het idee heb dat de liefde wederzijds is ! Als er dan problemen zijn, in de vorm van verkeerde pasvorm, niet goed gegokte maat, of een slechte kwaliteit van een product na het wassen bijvoorbeeld dat het ook wordt opgelost!

Lijkt het jullie leuk mij en mijn gezin te volgen, dan vind je ons hier! Gezellig!

Liefs Marieke

thumbnail_IMG_20210327_122642

thumbnail_IMG_20210327_122736

Prachtige Jumpsuit van KOKO NOKO in Rose-tint

MOODSTREET Tie-dye SS21

thumbnail_IMG_20210320_120418

thumbnail_IMG_20210320_121249

KOKO NOKO 2021

Hoe leuk is deze panterprint!

B-Nosy SS 2021

thumbnail_IMG_20210320_121521

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply