Marieke SPOTLIGHTSHOP TIPS

Webshop in the spotlight: Schattige Babykleertjes

30 april 2020

In deze periode van “Intelligente Lockdown” vind je het wellicht lastig een moment te plannen te gaan shoppen. Veel lokale shops bieden de service je artikelen bij je thuis te bezorgen, of je shopt wellicht nu toch wat vaker online. In het laatste geval hebben wij weer een leuke tip voor je!

In de webshop schattigebabykleertjes.nl shop je namelijk de leukste baby-en kinderkleding vanuit je ligbed in de tuin. Bij het lezen van de domeinnaam denk je wellicht dat het hier enkel om babykleding gaat maar niets in minder waar! Je shopt er de leukste en hipste merken voor kids van maat 44 t/m 164. Vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis verzonden en je betaald veilig met Ideal, Paypal of Afterpay.

Wij mochten voor schattigebabykleertjes.nl wat leuks uitkiezen voor een review, zoveel leuks dus ik was blij met de hulp van Lizze. Die is tegenwoordig behoorlijk selectief. Heel jammer want ik trek ze dus echt niet meer zomaar alles aan. Jullie zien hier denk ik wel wat Lizze’s favoriete kleur is?? Juist roze…en dus koos zij deze leuke items uit de veelzijdige shop.

Shortjes hebben enorm Lizze’s voorkeur momenteel, lekker stoer en handig tijdens het klimmen en klauteren. Dit donkerblauwe exemplaar van Quapi viel dan ook direct bij haar in de smaak. De glitterband maakt het natuurlijk super girly, prachtig schitterend in de zon! Aan beide kanten zitten steekzakjes en op de billen twee “nepzakjes” en een roze stiksel. Over de zijkanten van het shortje een witte band met groen accent. Deze details zorgen er voor dat je het shortje super leuk kunt combineren met meerdere items uit de nieuwe collectie. Je shopt het shortje hier.

Lizze koos er voor het shortje te combineren met twee leuke tops, eveneens van Quapi. Een prachtige glittertop en een shirt met panterkraagje. Om te beginnen het schitterende glittertopje, erg leuk! Lichtroze met glitterdraad en de super leuke flared roezel mouwtjes maken de top extra speciaal. Deze roezeltjes zijn overigens een echte musthave dit seizoen! Je shopt dit leuke topje hier.

Tevens combineren wij het shortje met het leuke roze shirtje met groen panterkraagje. Lizze is dol op panterprintjes, net als haar mama. Zo leuk dat die trend al heel even gaande is, en we zagen op de beurs afgelopen Januari dat hij ook aankomende winter weer veelzijdig terug zal komen. Maar eerst nog even heerlijk de zomer tegemoet! Nou dat kan zeker in dit setje, super leuke patches op de borst en een kort kapmouwtje. Het kraagje maakt het net wat meer “preppy” super leuk als je het mij vraagt! En weer eens wat anders! Aan de achterzijde van het shirt een klein knoopje om het makkelijk over het hoofd aan te kunnen trekken, en toch mooi om de hals aan te laten sluiten. Je vind het shirt hier in de webshop!

Zoals jullie op de foto’s zien kun je de look op diverse manieren afstylen, bijvoorbeeld met een leuke kniekous en sneaker, of met deze slippertjes van Ipanema. Deze laatste zijn echt favoriet hier, Lizze kan ze namelijk zelf aan en uit doen en ze zijn waterproof waardoor ze er ook mee naar het strand of zwembad kan of kan douchen tijdens onze kampeervakanties. Net iets steviger dan een gewoon teenslippertje, en zeg nou zelf… ze zien er ook nog eens super leuk uit!

Als je een kijkje neemt in de webshop zul je zien dat de combinatie opties eindeloos zijn! Je kunt heel veel met elkaar combineren, iets wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind. Zo creëer je steeds weer een andere look.

Maatinfo: Lizze is bijna 115 cm en ze draagt hier alles in maat 122/128. We hebben dan nog een klein beetje groeiruimte zodat ze er het hele seizoen plezier van heeft.

Zijn jullie al bekend met deze leuke webshop? Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren!

Liefs Marieke

Je kunt mij en mijn gezin volgen op Instagram, dat zou ik super gezellig vinden!

thumbnail_IMG_20200402_130352

thumbnail_IMG_20200403_192346

thumbnail_IMG_20200409_103651

thumbnail_IMG_20200409_120004

thumbnail_IMG_20200401_140303

thumbnail_IMG_20200401_144616

thumbnail_IMG_20200402_125951

thumbnail_IMG_20200402_130045

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply