Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

DEZE MAXIDRESS IS THE MAX!

7 mei 2019
longdress

De perfecte longdress voor elk moment

Elk jaar moet en zal Benthe er eentje in de kast hebben liggen, een maxidress oftewel longdress. Een lange zomerjurk die lekker flaneert, maar waar ook nog genoeg bewegingsruimte in zit. Niet altijd makkelijk te vinden, maar gelukkig is het ons dit seizoen ook weer gelukt. Nu is het nog wachten op de zomer, maar die zal binnenkort vast echt gaan aanbreken en hopelijk lekker lang aanblijven.

De lange jurk van Lovestation22 valt naast de mooie pasvorm, print en stof op doordat hij niet helemaal tot aan de grond komt. Hierdoor zijn de leuke slippers of sandaaltjes nog mooi zichtbaar en heb je minder kans dat je dochter met haar jurk over de grond gaat slepen. De jurk is aan een zijde voorzien van een split en hierdoor kan je dochter nog naar hartelust rennen en spelen. De jurk is afgewerkt met bronze/gouden details en uitgevoerd in een stoere armytint met allover vlekken. Opvallende details zijn natuurlijk de grote ster op de voorkant, de prachtige shiny stripe achterop en het bronze taillekoord. (Benthe van 128 cm draagt de jurk in maat 122/128.)

Combinatietips

  • Heerlijk zwieren over de boulevard op slippers of sandaaltjes (die van Benthe zijn van Gioseppo)
  • Voor de koudere avonden is een spijkerjasje zoals deze onmisbaar!
  • Op zoek naar de ultieme matching sneakers? Check onze winactie van deze week dan maar eens snel!

Over Lovestation22

Lovestation22 richt zich op meisjes van ca. 2 tot 12 jaar en laat zich grotendeels inspireren door de natuur. Zo vind je mooie dierenprints en natuurtinten terug in de collecties afgewisseld met vrolijke kleuren en grappige details.

Shoppen doe je natuurlijk op de website van Zazi Brands.

Kom je Benthe, haar broer Thije en zusje Norah ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

_MG_3371

_MG_3389

_MG_3508

_MG_3398

_MG_3392

_MG_3366

_MG_3468

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply