Anouk

10 facts about Anouk

20 juli 2017
10 facts

Tijdens deze zomervakantie vertellen alle Shopaholieks wat meer over zichzelf door middel van tien grappige, eerlijke en soms zelfs ontroerende weetjes.  Anouk trapt af met haar 10 facts…

Op Instagram zie je het regelmatig voorbij komen. 10 (of 15, of zelfs 20) weetjes over de Instagrammer in kwestie, de zogenaamde 10 facts. Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen, je leert iemand net wat beter kennen en krijgt een kijkje in iemands persoonlijke leven. Toch is het nog best moeilijk om tien wetenswaardigheden over jezelf op papier te krijgen merkte ik. Maar ik heb het geprobeerd…

Mijn 10 facts:

1. Ik ben een echte Shopaholiek, ik kan niet wachten tot de nieuwe collecties weer gaan uitkomen en ben super benieuwd wat het komende seizoen ons gaat brengen. Het nieuwe merk LOOXS hebben we bijvoorbeeld al mogen zien op de Kleine Fabriek en ik kan je vertellen dat zij echt een supercollectie hebben neergezet. Nog heel even geduld…

2. Mijn kinderen lopen er heus niet altijd super gestyled bij. Zeker de haren zitten vaak niet zo als ik het graag zou willen. Ik doe netjes (op mijn manier dan, want heel veel geduld heb ik ook weer niet ;-)) hun haren ’s ochtends voor ze naar school gaan, maar bij het ophalen zitten Benthe’s haren 9 van de 10 keer ineens heel anders…

3. Dat brengt me bij het volgende punt. Dat geduld is toch wel echt een dingetje. Zo zat ik ooit op naailes, maar ook dat was niet echt aan mij besteed, dat priegel en gepruts. Wellicht had mijn gebrek aan talent daar ook wat mee te maken…

4. Een ander heikel punt is op tijd komen. Hoe ik het ook voor mekaar krijg en hoe voorbereid ik ook denk te zijn, op het laatste moment gaat er altijd weer van alles mis of zijn er dingen zoek, waardoor het regelmatig voorkomt dat er een vriendin op mij staat te wachten. (Sorry meiden!). De sleutel van mijn bakfiets is bijvoorbeeld tot op de dag van vandaag spoorloos (en nee, hij ligt ook niet in de koelkast, oven of in een van mijn jaszakken ;-)), en aangezien ik echt niet zonder kan, heb ik besloten het slot maar open te laten knippen.

5. In het huishouden ben ik dan wel weer enorm gestructureerd. Niet omdat ik dat nou zo leuk vind, maar gewoon omdat het moet. Een opgeruimd huis, geeft een opgeruimd hoofd. Meestal dan, zie punt 4. 😉

6. Als ik de Instagramfoto’s van Angelique voorbij zie komen, ben ik stiekem soms een beetje jaloers op haar witte stranden en strakblauwe lucht in het verre Dubai. Zeker wanneer wij net weer eens volop in de regen zitten, kan ik wegdromen bij haar zomerse plaatjes.

7. Maar eigenlijk ben ik totaal geen type om te emigreren en blijf ik verknocht aan het prachtige kleine stadje waar ik al jaren woon.

8. Ik heb een haat/liefde verhouding met Instagram. Het is ontzettend inspirerend en interessant en ik heb er diverse leuke contacten aan over gehouden. Maar het is ook zo verslavend en tijdrovend. Tijd die ik vast beter had kunnen besteden ;-). Ik zou het natuurlijk wel hartstikke leuk vinden als je mij gaat volgen via @anouk_klaassen en wie weet ben je wel mijn 1000e volger, dat is toch best bijzonder!

9. Fotografie is al jaren een passie van mij en sinds ik ben gaan bloggen heeft dit een extra dimensie gekregen. Met een wit achtergrondscherm, het juiste licht en diverse tips van mede Shopaholiek Hanneke kom ik inmiddels een heel eind. Al heb ik nog heel veel te leren en blijf ik de komende tijd lekker oefenen met de verschillende instellingen om mooie spontane foto’s van mijn gezin te maken, die ik dan vervolgens weer deel op Instagram. Zie je die vicieuze cirkel? 😉

10. En tot slot, volgens mijn kinderen nog het vermelden waard. Ik heb diverse ‘Guilty Pleasures’, zo ben ik een echte Candy Crush addict en luister ik bijna elke dag naar het Foute Uur op Q-Music. En dan zing ik natuurlijk ook keihard en vals mee. Dat doen jullie vast nooit, toch?

De komende week komen alle Shopaholiek bloggers aan de beurt met hun 10 facts. Blijf onze site dus zeker in de gaten houden. Ik hoop dat jullie nu wat meer over mij te weten zijn gekomen en heb je nog vragen? Stel ze gerust. Fijne vakantie!

Liefs Anouk

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply