Anouk BLOGGEN PERSONAL

Terugblik Anouk

21 december 2016

In deze laatste week van 2016 blikken de – inmiddels niet meer zo – nieuwe bloggers terug op hun eerste jaar bij Shopaholiek. Anouk bijt het spits af.

Hoe het allemaal begon…

Via Facebook had ik al regelmatig leuk contact met Annemarie en toen zij mij vroeg of ik af en toe wilde bloggen voor Shopaholiek hoefde ik niet lang na te denken. Schrijven is altijd mijn werk geweest en kinderkleding is mijn passie, dus die combinatie leek mij super! Vriendinnen die ik het vertelde, reageerden ook direct positief en vonden het echt bij mij passen. De knoop was dus vrij snel doorgehakt.

Het toeval wilde dat ik die week een eet-date had met mijn vriendin Barbara en hoe hilarisch was het toen bleek dat ook zij was gevraagd te bloggen voor Shopaholiek. Niet wetende dat wij vriendinnen (en buren!) waren, benaderde Annemarie ons allebei. En eigenlijk maakt dit het alleen maar leuker en handiger, want wanneer je zo dicht bij elkaar woont, kun je elkaar natuurlijk hartstikke fijn helpen, met elkaar mee rijden en noem maar op.

Dus ik dook het avontuur dat Shopaholiek heet vol enthousiasme in, eigenlijk niet goed wetende wat me precies te wachten stond.

Het bleek nog leuker dan ik aanvankelijk had gedacht, maar ook intensiever en drukker. Want ik kan wel zeggen dat ik er elke dag mee bezig ben, er komt veel meer bij kijken dan alleen foto’s maken en een tekst schrijven. Alles moet verwerkt en gemaakt worden in – soms best lastige – programma’s en het kost tijd je dat helemaal eigen te maken.

De kinderen – Thije, Benthe en Norah – vinden het gelukkig ook nog steeds leuk en gaan (meestal) graag op de foto. Dat is natuurlijk wel belangrijk, want als zij niet meer willen, houdt het toch wel een beetje op.

Een van de hoogtepunten van afgelopen seizoen was voor mij de Kleine Fabriek. Wat geweldig om de nieuwe collecties van zoveel merken onder één dak te kunnen zien en voelen. In januari is de volgende editie van deze beurs en ik kijk er nu alweer naar uit. De reviews van gave merken en vooral de sneakpreviews zijn echt de krenten uit de pap, het is zo leuk jullie alvast voorproefjes te laten zien van komende collecties en samen weg te zwijmelen bij al het leuks wat komen gaat. Ook de meetings met het hele bloggersteam bij elkaar waren super, het is een leuke club en we voelen en vullen elkaar perfect aan!

Kortom, ik heb een geweldig jaar gehad bij Shopaholiek en ik hoop nog een tijdje door te kunnen bloggen.

Thije, Benthe, Norah en ik willen jullie bij deze alvast een geweldig, gezond en natuurlijk fashionable 2017 wensen!

Liefs Anouk

untitled-design

Fotocredit: Fotostudio Yaja

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply