BOY Hanneke REVIEWS

Stoer voor jongens: strepen en tijgers!

24 september 2018

“Ooit waren alle legendarische mannen kleine jongens met grote dromen. In iedere jongen schuilt een potentiële legende die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt”.

De collectie van Legends22 is deze winter weer heel uitgebreid en omdat het allemaal perfect met elkaar te combineren is, slaag je eigenlijk altijd. Wij kozen voor een stoere set, bestaande uit een heerlijke broek, shirt en sweater. Sepp koos zelf meteen voor de sweater. Hij was meteen fan van de dierenprint! Het is dan ook wel écht een heel gave opdruk.

De trui draagt de naam ‘Mason’ en heeft een jeansblauwe kleur. De opdruk met de tijgers is haarscherp en valt enorm op. Een leuk detail zijn de neon gele met kaki strepen op de mouwen. De trui is gemaakt van een zachte, soepele stof en sluit mooi aan.

Zelf koos ik ook nog voor shirt ‘Jayden’ met donkerblauwe en witte strepen en bovenin een opvallende oranje kleur. Ik ben nu eenmaak gek op dit printje. Het shirt heeft een borstzakje met logo. Het shirt en de sweater staan erg leuk op een stoere jeans maar combineren ook perfect bij ‘pant Thomas’, zoals je op de foto’s kunt zien. Sepp draagt het liefst dit soort broeken en dat snap ik heel goed. Hier kan je als jongen toch heerlijk in spelen!

Legends22 is gestart in 2016 en is een echt Nederlands jongensmerk. Er is elke collectie weer gebruik gemaakt van soepele, stevige stoffen waarin elke jongen heerlijk kan bewegen. De prints maken alle items uniek. Omdat de collectie zo uitgebreid is, vind je altijd wel iets wat perfect is voor jouw zoon. Sepp draagt het heel graag!

FACTS

  • Sepp is 120 cm lang en draagt het shirt en de trui in maat 122/128. Het valt als de grootste maat. Een maatje kleiner zat nu precies goed maar de winter moet nog beginnen natuurlijk. De trui sluit mooi aan.
  • De broek draagt Sepp een maat kleiner, namelijk de 110/116 want deze valt echt heel ruim. Deze maat is prima voor hem!
  • De kleding van Legends22 is leuk geprijsd, zeker als je kijkt naar de zeer goede kwaliteit.
  • Met je aankoop steun je automatisch een goed doel. Legends22 doneert  voor ieder verkocht kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het project ‘Wereld Natuur in Nederland’ van het WNF.

De schoenen die Sepp draagt zijn van Braqeez en staan fantastisch bij deze set. Deze zullen later nog uitgebreid voorbij komen.

LEGENDS22 SHOPPEN

Je koopt de hele collectie van Legends22 via hun eigen website (sweaterpantsshirt) en via deze verkooppunten.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @mama_mause plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply